• دوشنبه / ۴ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۵:۱۳
  • دسته‌بندی: دیدگاه
  • کد خبر: 1404010401521
  • منبع : فضای مجازی

اشتباه بزرگ غرب

اشتباه بزرگ غرب

چرا سیاستمداران آمریکایی و اروپایی مراکز مقاومت در منطقه را نیروهای نیابتی ایران نام‌گذاری می‌کنند و دلیل و تبعات این اشتباه بزرگ برای آنها چیست؟

به گزارش ایسنا، مهدی جهان تیغی در یادداشتی در تلگرام نوشت:

چرا سیاستمداران آمریکایی و اروپایی مراکز مقاومت در منطقه را نیروهای نیابتی ایران نام‌گذاری می‌کنند و دلیل و تبعات این اشتباه بزرگ برای آنها چیست؟

۱- بخشی از اصرار به این اشتباه عامدانه است. آنها از این طریق هم از اعتراف به شکست در برابر مراکز مقاومت می‌گریزند و هم تلاش می‌کنند که با نیابتی خواندن آنها، دست به تخریب و کوچک‌نمایی این مراکز بزنند. ضمن اینکه این اقدام سبب می‌شود که به ایران نیز بتوانند فشار روانی و هزینه تحمیل کنند. 

۲- اما اشتباه بزرگ‌تر آنها این است که ماهیت و توان قدرت نظامی ایران را در میزان وابستگی و نوع ارتباط با مراکز مقاومت خلاصه و یا محاسبه غلط می‌کنند، این در حالی است که ایران با عملیات وعده صادق یک و دو نشان داد که به‌صورت مستقل و بی‌نیاز از هر نوع نیروی نیابتی در رویارویی با هر سطحی از قدرت و فناوری نظامی روز جهان موفق است.

۳- لایه عمیق‌تر نپذیرفتن و یا تکرار اشتباه عامدانه نیابتی خواندن مراکز مقاومت این است که آنها اگر از این موضوع عقب‌نشینی کنند، در واقع تبعات یک شکست راهبردی و تاریخی را باید بپذیرند. شکستی که می‌گوید سیاست‌های چند دهه غرب برای تحمیل رژیم صهیونیستی به منطقه و استحاله ملت‌های مسلمان شکست‌خورده است. بزرگ‌ترین کابوس برای طرف آمریکایی این است که بپذیرند فراتر از گروه‌های مقاومت، این ملت‌ها هستند که به‌صورت مستقل و آگاهانه با آنها مخالفت دارند.

۴- اما باتوجه‌به سه بند گفته شده، طرف غربی و آمریکایی در حال انجام یک اشتباه بزرگ هستند. اشتباهی که آنها را از درک واقعیت تحولات منطقه، تشخیص طرف شکست‌خورده و پیروز منطقه، میزان واقعی قدرت نظامی بازیگران مختلف منطقه و نحوه مواجه درست با مسائل راهبردی منطقه عاجز می‌کند و ضمن اینکه با ادامه این اشتباه، آینده منطقه را هم حتماً به‌کلی از دست خواهند داد.

*بازنشر مطالب دیگر رسانه‌ها در ایسنا به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان می‌باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha