• سه‌شنبه / ۲ مرداد ۱۴۰۳ / ۰۷:۱۳
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1403050200764
  • خبرنگار : 50228

چند حرکت اصلاحی برای درمان قوز گردن

چند حرکت اصلاحی برای درمان قوز گردن

ایسنا/خوزستان ناهنجاری قوز گردن ناشی از تمایل غیر طبیعی گردن به سمت جلو است که با چند حرکت ورزشی و اصلاحی می توان این عارضه را درمان کرد.

ناهنجاری قوز گردن (گردن رو به جلو) به وضعیتی گفته می‌شود که سر در مقابل بدن قرار می‌گیرد، جلو می‌آید و انگار گردن دچار قوس شده است؛ در واقع قوز گردن نوعی از بدشکلی ستون فقرات است که می‌تواند مردان و زنان را تحت تأثیر قرار دهد.

علی شعبانی فرد مسئول حرکات اصلاحی هیات پزشکی ورزشی خوزستان در گفت و گو با ایسنا، درباره نحوه تشخیص قوز گردن، اظهارکرد: برای تشخیص این‌که بدانید به عارضه گردن رو به جلو دچار هستید یا نه، یک امتحان بسیار ساده می‌توانید انجام دهید و به صورت مرحله‌ای اقدامات زیر را انجام دهید؛ به دیوار تکیه دهید و پاشنه‌های پای خود را به اندازه عرض شانه باز کنید؛ باسن‌تان را به دیوار فشار دهید، طوری‌که تیغه‌های شانه‌تان با دیوار تماس پیدا کند. حالا وضعیت سر خود را بررسی کنید، آیا پشت سر شما دیوار را لمس می‌کند یا خیر؟ اگر این‌گونه نباشد (سر شما دیوار را لمس نکند)، شما هم دچار عارضه گردن رو به جلو شده‌اید و باید تمام تلاش خود را برای اصلاح آن انجام دهید.

ناهنجاری قوز گردن ناشی از تمایل غیر طبیعی گردن به سمت جلو است؛ وضعیت بد بدن هنگام نشستن پشتن کامپیوتر و یا خم شدن بیش از حد روی تلفن در هنگام استفاده از آن از علل اصلی قوز یا قوس گردن هستند. به مرور زمان، یک عادت بد وضعیتی باعث ایجاد یک منحنی غیرطبیعی در مهره‌های فوقانی و توده‌ای از بافت در قسمت تحتانی گردن می‌شود.

او همچنین با اشاره به برخی عوامل ایجاد قوز گردن نیز گفت: نگاه کردن به سمت پایین برای تایپ کردن یا خواندن، نشستن با حالت ناصحیح با شانه‌هایی که به سمت جلو خمیده شده و کمر قوزکرده، رانندگی کردن با حالتی که در آن سر شما بین دو تا سه اینچ جلوتر از حالت عادی خود قرار دارد و حمل کردن کوله‌پشتی یا کیف دستی که بر روی یکی از شانه‌ها قرار گرفته است، از جمله عوارض ایجاد این عارضه هستند.

مسئول حرکات اصلاحی هیات پزشکی ورزشی خوزستان همچنین با اشاره به چند حرکت ورزشی و اصلاحی برای درمان قوز گردن، عنوان کرد: کشش عضلات سینه، کشیدن گردن به عقب و کمی پایین، ماساژ عضله جناغی چنبری و بالا آوردن سر در حالت خوابیده به درمان این عارضه کمک می‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha