• دوشنبه / ۱ مرداد ۱۴۰۳ / ۱۱:۱۵
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1403050100280
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

رئیس سازمان مدیریت آذربایجان شرقی عنوان کرد

اجرای طرح منظومه توسعه روستایی در روستاهای شهرستان خداآفرین

اجرای طرح منظومه توسعه روستایی در روستاهای شهرستان خداآفرین

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان شرقی گفت: طرح منظومه توسعه روستایی که در روستاهای شهرستان خداآفرین اجرا می‌شود به دنبال توانمندسازی ساکنان روستایی است.

حیدر فتح‌زاده در جلسه امور توسعه روستایی استان اظهار کرد: نهادینه سازی و استقرار شاخص‌های توسعه در روستاهای استان نیازمند نگرش سیستمی و مدیریت یکپارچه منابع و دارایی‌های مرتبط با توسعه روستایی است.

وی افزود: استان آذربایجان شرقی با بیش از دو هزار و ۷۰۷ آبادی دارای سکنه، اختصاص بیش از ۲۷ درصد جمعیت استان به نقاط روستایی و برخورداری از تنوع فعالیت‌های کشاورزی و تولیدات متنوع نیازمند مدیریت یکپارچه دارایی‌ها با رویکرد تبدیل ظرفیت‌های بالقوه به بالفعل، خلق مزیت پایدار، تولید ثروت، ارتقای شاخص‌های ارزش افزوده، معرفی ظرفیت‌های قابل سرمایه گذاری و تکمیل زنجیره تولید است.

فتح‌زاده توضیح داد: در طرح منظومه توسعه روستایی که با هدف شناسایی ظرفیت‌ها و توانمندی‌های روستایی، اشتراک گذاری دانش و تجربیات، اتخاذ رویکرد آینده نگاری و آینده پژوهشی انجام می‌گیرد، تسهیل‌گران با شناخت از زوایای جامعه روستایی و برگزاری دوره های آموزشی مرتبط با اهداف توسعه روستایی به دنبال توانمندسازی ساکنان روستایی هستند. 

مدیر کل بنیاد مسکن آذربایجان شرقی، تصریح کرد: طرح منظومه توسعه روستایی برای اولین در استان در روستاهای شهرستان خداآفرین در یازده سرفصل، در قالب ۷۱۴ طرح کوچک و بزرگ با هدف ایجاد ثروت و توانمندکردن روستاییان و تثبیت جمعیت روستایی انجام می‌گیرد.

حجت‌اله سروری با بیان اینکه بیش از ۹۰ درصد جمعیت شهرستان خداآفرین در نقاط روستایی ساکن و برخودار از تنوع امکانات زیستی و طبیعی و غیره هستند، افزود: با اجرای طرح منظومه توسعه روستایی، توسعه روستاها با رویکرد سیستمی و نگاه آینده نگری رخ خواهد داد که این امر در پایدارسازی کل شاخص‌های توسعه روستایی نقش بنیادی ایفا خواهد می‌کند. 

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان شرقی، وی تاکید کرد: در مجموع بنیان و اهداف نهایی توسعه روستایی در این منظومه ارتقای مدیریت روستایی با مشارکت روستاییان است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha