• دوشنبه / ۱۸ تیر ۱۴۰۳ / ۱۱:۳۰
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1403041812378
  • منبع : نمایندگی کردستان

بازرسی کل استان کردستان:

بسترهای موجود در ماده ۱۰۰ قانون شهرداری‌ها ‌فاقد بازدارندگی لازم است

بسترهای موجود در ماده ۱۰۰ قانون شهرداری‌ها ‌فاقد بازدارندگی لازم است

ایسنا/کردستان بازرسی کل استان کردستان، بسترهای موجود در ماده 100 قانون شهرداری ها را فاقد بازدارندگی لازم دانست و گفت که این امر بیشتر به روشی برای ایجاد درآمد برای شهرداری ها تبدیل شده است.

عیسی هواسی امروز دوشنبه(۱۸ تبرماه) در گردهمایی آموزشی به منظور بررسی چالش های موجود بر سر راه اجرای صحیح قوانین و مقررات در شهرداری ها که با حضور استاندار، دادستان مرکز، رئیس دیوان محاسبات، مدیر کل حراست و سایر مسئولان دستگاه های اجرایی و شهرداری ها در محل بازرسی کل استان کردستان برگزار شد، ضمن تسلیت فرارسیدن ایام ماه محرم، یکی از ماموریت های سازمان بازرسی کل کشور در اجرای سند تحول و تعالی قضایی را آموزش و یادآوری قوانین و مقرارت مرتبط با دستگاه های اجرایی به مدیران به منظور پیشبرد بهتر کارها و جلوگیری از بروز تخلفات اداری دانست.

وی، روند انتخاب شهرداران و شیوه نظارت بر عملکرد آنها از سوی شوراهای اسلامی را از مصادیق اصلی تعارض منافع در شهرداری‌ها عنوان کرد و ضمن اشاره به تعدد ساخت و ساز غیرمجاز، بسترهای موجود در ماده 100 قانون شهرداری ها را فاقد بازدارندگی لازم دانست و بیان کرد که این امر بیشتر به روشی برای ایجاد درآمد برای شهرداری ها تبدیل شده است.

به گفته مدیرکل بازرسی استان کردستان، آرای صادره بیشتر در زمینه جریمه بوده و تنها موارد محدودی منجر به تخریب شده است و از طرفی مبالغ جرایم نیز توسط شهرداری ها به درستی وصول نشده است.

وی، در ادامه تخلف حذف پارکینگ در ساختمان های مسکونی و تجاری را یکی از ریشه های مهم بروز ترافیک شهری دانست و با انتقاد از عملکرد پلیس های ساختمانی در زمینه ممانعت از ساخت و سازهای غیر مجاز، خواستار بازنگری و نظارت بیشتر شهرداران در این خصوص شد.

هواسی، در بخش پایانی سخنان خود، اعمال نفوذ شوراهای شهر، به کارگیری خارج از ضوابط نیروها، عدم مدیریت صحیح پسماند، عدم ساماندهی مشاغل مزاحم، بدهکاری به سازمان تامین اجتماعی، تهاترهای بدون ملاحضه، عدم توجه به آیین و مقررات تدوین شده، عدم پاسخگویی به مطالبات مردمی، ساخت و سازهای غیر قانونی، عدم ایجاد منابع مالی پایدار، خرید و فروش های غیر قانونی تعاونی ها و انفعال در جمع آوری سگ های ولگرد را از مشکلات عمده شهرداری ها دانست و گفت که این مشکلات تنها با آموزش، شناخت و اجرای صحیح قوانین و مقررات توسط شهرداران و مسئولان شهرداری ها قابل رفع خواهد بود و از آمادگی بیش از پیش بازرسی کل استان جهت همکاری و همفکری در این زمینه خبر داد.

استاندار کردستان نیز در این همایش با اشاره به اینکه زندگی مردم با خدمات شهرداری ها ارتباط تنگاتنگی دارد عنوان داشت که شهرداری ها ویترین خدمات نظام و بستر ساز توسعه سریع تر شهرها هستند و برگزاری این همایش را فرصتی مغتنم برای ارتقای دانش مسئولان شهرداری ها و افزایش سلامت اداری در این نهاد شد و با تاکید بر حجم بالای مراودات مردم و لزوم خدمات رسانی بهتر به آنها از دغدغه بازرسی کل استان در این زمینه تقدیر و تشکر نمود.

در ادامه جباری، دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان نیز بیان کرد که امروزه مدیری موفق است که از ابعاد مدیریتی، حقوقی و روش های نوین در کار خود اطلاع داشته باشد و عنوان داشت با توجه به اینکه عمده دعاوی مرتبط با شهرداری ها، مالی و حقوقی هستند، مدیران می بایست آگاهی کافی از قوانین و مقررات مربوطه داشته باشند تا در فرآیند احقاق حقوق شهرداری و دولت عاجز نکنند.

همچنین در این گردهمایی، الزامات مرتبط با شهرداری ها در قانون بودجه سال ۱۴۰۳ توسط مدیرکل دیوان محاسبات و نحوه تعامل با مجموعه حراست ها در راستای تقویت نظارت های درون سازمانی توسط مدیر کل حراست استان برای حاضرین تشریح شد.

در پایان این همایش ۲ کارگاه آموزشی آشنایی با قوانین و مقررات شهرداری ها توسط معاون نظارت و بازرسی و سربازرس گروه امور سیاسی و قضایی بازرسی کل استان کردستان برای شهرداران و مسئولین شهرداری های سطح استان برگزار شد.

 انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha