• یکشنبه / ۱۰ تیر ۱۴۰۳ / ۱۲:۲۷
  • دسته‌بندی: دین و اندیشه
  • کد خبر: 1403041006503
  • خبرنگار : 71461

انقلاب اسلامی ایران می‌تواند منادی حرف نو در جهان باشد 

انقلاب اسلامی ایران می‌تواند منادی حرف نو در جهان باشد 

رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی گفت: باید طرحی نویی در جهان افکند، انقلاب اسلامی میتواند منادی این حرف نو باشد؛ خدا را باید به عالم سیاست و حکومت برگرداند.

به گزارش ایسنا، غلامعلی حداد عادل -رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی-امروز یکشنبه (۱۰ اردیبهشت) در آیین گرامیداشت «روز دیپلماسی فرهنگی و تعامل با جهان» که با حضور  محمدمهدی اسماعیلی -وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی - حجت الاسلام محمد مهدی ایمانی پور -رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی -و میهمانان داخلی و خارجی در حسینه الزهرا سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برگزار شد با گرامیداشت یاد شهدای اردیبهشت و شهدای خدمت اظهار کرد: جهان‌امروز با همه منشورهایی که تصویب شده، مردود شده و شرمنده تاریخ است و به هیچ یک از اصول وفادار بوده دنیا به یک فرهنگ نو و حرف متفاوت احتیاج دارد.

وی گفت: باید طرحی نویی در جهان افکند، انقلاب اسلامی میتواند منادی این حرف نو باشد؛ خدا را باید به عالم سیاست و حکومت برگرداند.
 
وی گفت: بنیاد سعدی را با همکاری سازمان فرهنگ و ارتبطات اسلامی راه اندازی کردیم و بنیاد سعدی خود را از سازان فرهنگ و ارتباطات اسلامی جدا نمی داند.  

وی با اشاره به جنگ خانمان سوز در غزه گفت: 75 سال پیش عده ای از آن سر دنیا به فلسطین آمده و این سرزمین را با حمایت دولت های آمریکا و انگلیس غصب کردند و همه روزه مردم مظلوم فلسطین را مورد ظلم و ستم قرار می دهند.  
اشغالگران با شعار "مردم بی سرزمین، سرزمینی بی مردم" کشور فلسطین را اشغال کردند. فلسطین با تاریخ و تمدنی و فرهنگی عظیم خود از نظر پشتیبانی بین المللی مردمی بی سرزمین است. 

حداد عادل خاطرنشان کرد: داستان غزه یک امتحانی برای انسان و جهان امروزی است. بسیاری از کشورها در موضوع غزه با همه فلسفه ها و معیارهایی که وضع کردند و پشتیبانی سازمان های بین المللی مردود شده است. این جهان در اتفاقات شرمنده تاریخ است. به هیچ کدام از اصولی که از آن دم زدند پایدار و وفادار نمانده است.دنیا به یک فکر نو و فرهنگ نو به یک حرف متفاوت احتیاج دارد.  

وی گفت: حرف هایی که بعد از جنگ جهانی دوم و دوره رنسانس زدند همه این ها حاصل جمعش این بوده که خدا را کنار گذاشته و انسان را جای آن بگذارند. وظایفی که ادیان به عهده خدا می گذاشتند را از خدا گرفتند و به عهده انسان گذاشتند.باید طرح نویی در جهان افکنده شود. انقلاب اسلامی اهمیتش در این است که می تواند منادی این حرف نو باشد.  

رئیس فرهنگستان زبان و ادبیات فارسی تاکید کرد: خدا را باید دوباره به صحن جامعه و عالم سییاست و حکومت برگرداند. خدا را باید پشتوانه اخلاق قرار داد.در دنیایی که خدا نیست هر کاری مجاز است.  
انقلاب اسلامی در واقع آوردن خدا از کلیساها بیرون و آوردن آن به صحن جامعه است.فرهنگ اسلامی باید این حرف را در جامعه بزند و رایزنان فرهنگی ما باید به این تفاوت فکری وبنیادی جامعه عنایت داشته باشند و این چراغ را روشن کنند.

دهم تیرماه ماه سالگرد تاسیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی است که در تقویم این روز را به عنوان روز «دیپلماسی فرهنگی و تعامل با جهان» نام‌گذاری شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha