• چهارشنبه / ۶ تیر ۱۴۰۳ / ۰۷:۴۳
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1403040603304
  • خبرنگار : 50163

مدیرکل نوسازی توسعه و تجهیز مدارس استان زنجان:

فعال کردن مجامع خیری ابهر باید با همت بیشتری دنبال شود

فعال کردن مجامع خیری ابهر باید با همت بیشتری دنبال شود

ایسنا/زنجان مدیرکل نوسازی توسعه و تجهیز مدارس استان زنجان گفت: انتظار این است در بحث فعال کردن بیش از پیش مجامع خیری شهرستان ابهر تلاش مضاعفی صورت گیرد.

حمیدرضا اسلامی دیروز (سه‌شنبه ۵ تیر ماه) در این آیین افتتاح پروژه‌های آموزش و پرورش ابهر، اظهار کرد: به لحاظ سرانه آموزشی در شهرها دچار مشکل هستیم از این بابت که سرانه دانش‌آموزی به دلیل مهاجرت‌هایی که صورت می‌گیرد و تمرکز جمعیتی که در شهرها به وقوع می‌پیوندد، نسبت به روستاها دچار کمبود سرانه آموزشی هستیم.

 وی با بیان اینکه تعدادی از پروژه‌هایی که در سطح استان سالیان سال معطل مانده بود سال گذشته به بهره‌برداری رسید، تصریح کرد: در ادامه این مسیر برخی دیگر از پروژه‌ها نیز طی سال‌جاری به بهره‌برداری خواهد رسید.

 مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان زنجان در مورد پروژه‌های در حال احداث شهرستان ابهر، اظهار کرد: پیشرفت پروژه فاطمه الزهرا (س) نزدیک به ۷۰ درصد است و تلاش خواهد شد این پروژه امسال به اتمام و به بهره‌برداری برسد.

وی افزود: پروژه دبستان ۹ کلاسه ابن سینا نیز پیشرفت ۶۰ درصدی دارد و ادامه عملیات عمرانی پروژه شش کلاسه خیری روستای فنوش آباد که ۵۰ درصد توسط خیر احداث شده است از هفته آینده آغاز خواهد شد.

اسلامی یادآور شد: در مصوبات اعتباری مجلس، ردیفی با عنوان تکمیل پروژه‌هایی که ۵۰ درصد آن توسط خیرین احداث شده است وجود دارد و این قانون فرصتی است در جهت افزایش سرانه فضاهای آموزشی و انتظار این است در بحث فعال کردن بیش از پیش مجامع خیری شهرستان ابهر تلاش مضاعفی صورت گیرد.

مدیر آموزش‌و پرورش شهرستان ابهر نیز در ادامه این مراسم در تشریح پروژه‌های افتتاحی آموزش و پرورش ابهر، گفت: چمن مصنوعی مجتمع آموزشی پویا در زمینی به مساحت ۸۰۰ متر مربع با اعتباری بالغ بر ۱۰ میلیارد ریال که ۲۰۰ میلیون تومان از محل طرح‌های ورزشی شهید سلیمانی، ۳۰۰ میلیون تومان شرکت تولیدکننده مرغ، ۵۰۰ میلیون تومان از محل کمک‌های مردمی و مشارکت بخش دولتی و خیران احداث شده است.

مجید مرادی گفت: آموزشگاه امام رضا علیه‌السلام و حضرت معصومه (س) نیز در زمینی به مساحت ۱۳۷۵ مترمربع، دارای ۶ کلاس با ساختمان آموزشی دو طبقه به مساحت ۹۳۲ مترمربع، با اعتباری بالغ بر ۹۴ میلیارد ریال از محل اعتبارات دولتی و ۱۳ میلیارد ریال خیری احداث شده است.

وی با اشاره به اینکه بخشی از آورده برای ساخت مدارس را خیران آورده‌اند و بقیه اعتبار را هم اداره‌کل نوسازی مدارس به تجهیز و تکمیل اختصاص داده است، متذکر شد: خیران مدرسه‌ساز حامیان و همراهان شاخص و اصلی توسعه اجتماعی در کشور هستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha