تراب محمدی در جلسه هیأت اندیشهورز سازمان بسیج جامعه کشاورزی سپاه عاشورا اظهار کرد: امنیت، صلابت و آسایش امروز ایران اسلامی به برکت خون شهدا و مجاهدتها و ازخودگذشتگیهای آنان به دست آمده است.
وی ادامه داد: اگر زندگی شهدای خدمت را مطالعه کنیم متوجه میشویم که انسانهای ارزشمندی بودند که فکر و ذکرشان خدمت صادقانه و ایثارگرانه به مردم بود.
وی افزود: شهید آیتالله رئیسی بهرغم همۀ هجمهها و حاشیهسازیها دنبال خدمت به مردم و کارهای زیربنایی و اساسی بود.
سرپرست استانداری آذربایجان شرقی با بیان اینکه تکمیل پروژههای نیمهتمام اولویت دولت سیزدهم است، گفت: در این ۳۳ ماه هیچ پروژه ناقص و نیمهتمامی افتتاح نشد و سعی شد طرحهای ناقص با پیگیری شتاب بگیرد.
وی اضافه کرد: شهید آل هاشم با روحیه مردمی و دکتر رحمتی با سلوک مدیریتی خود زحماتی را در سطح استان کشیدند که باید این زحمات پاس داشته و راهشان تداوم یابد.
وی با اشاره به سالروز تأسیس جهاد سازندگی و خدمات بیشمار این سازمان، مطرح کرد: نیروهای جهادی توانستند با ارائه طرحهای پشتیبانی و مهندسی جنگ، بهعنوان سنگرسازان بیسنگر نقش قابلتوجهی ایفا کنند و بعد از جنگ نیز به محرومیتزدایی و توسعه اقتصادی روستاها با مشارکت مردم پرداختند.
محمدی بیان کرد: جهادگرانی که نامش در دفتر انقلاب ثبت شده اما نتوانستیم خدمات آنان را خوب تبیین و روایتسازی کنیم.
وی خاطرنشان کرد: تولید کالاهای اساسی و امنیت غذایی کشور منوط به کشاورزی است، اگر کشاورز نباشد تأمین کالاهای اساسی در کشور به مشکل خواهد خورد و این نشاندهنده این است که کشاورزان نقش اساسی داشته و کار این جهادگران قابلتوصیف نیست.
وی افزود: اگر امکانات در سطح روستاها و عشایر خوب توزیع شود شاهد مهاجرت معکوس به روستاها خواهیم بود.
سرپرست استانداری آذربایجان شرقی اذعان کرد: مطالعات جهاد کشاورزی باید اصلاح الگوی کشت و ترویج آن در بین روستاییان باتوجه به نوع اقلیم آبوهوایی و خاک کشت باشد و مزایای اصلاح کشت هم به طور کامل برای مردم در سطح روستاها با برسی تمامی جوانب تبیین شود.
بیوک رئیسی، رئیس هیأت اندیشهورز بسیج جامعه کشاورزی سپاه عاشورا در این جلسه از اهمیت امنیت غذایی و نقش جهادگران در توسعه و اقتصاد مناطق محروم و بخش کشاورزی که پیچیدهترین اقتصادک شور است، سخن گفت.
جانشین فرماندهی سپاه عاشورا در بسیج اقشار نیز گفت: کار جهادی عامل پیروزیهاست و بنبستها را میشکند.
به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی استانداری آذربایجان شرقی، حسن صفدری افزود: در این دولت با پشتیبانی فکری کارهای مهمی انجام شده است که نمونهاش انتخاب تبریز به عنوان یکی از شهرستان هدف برای تولید آرد و نان کامل است و قرار شده است ۱۰۰ کارخانه در تبریز در مرحله اول ایجاد شود.
انتهای پیام
نظرات