به گزارش ایسنا، دکتر سید حیدر محمدی ضمن اشاره به برگزاری همایش روز جهانی ایمنی غذا گفت: علاوه بر اینکه به منظور ارتقای برنامههای سلامت غذا و با همکاری دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی و مبتنی بر تکالیف قانونی برنامههای توسعه، از سال ۹۲ تاکنون برنامه پایش باقیمانده آفت کشها، فلزات سنگین و نیترات در محصولات خام کشاورزی انجام میشود، برنامه پایش شاخصهای ایمنی در فراوردههای غذایی و آشامیدنی با جدیت دنبال میشود.
بنابر اعلام سازمان غذا و دارو، وی افزود: پایش باقیمانده آفت کشها، فلزات سنگین و نیترات در محصولات خام کشاورزی با استفاده از ظرفیت آزمایشگاههای معاونتهای غذا و دارو در سراسر کشور به صورت مستمر انجام میشود.
معاون وزیر بهداشت تصریح کرد: در راستای سیاستهای سازمان غذا و دارو مبنی بر تفویض حداکثری امور اجرایی به معاونتهای غذا و داروی دانشگاههای علوم پزشکی و خدمات بهداشتی سراسر کشور، تفویض امور در سطوح یک تا چهار بنا به زیر ساختها، ظرفیتها، امکانات و نیروی انسانی، امور اجرایی تایید صلاحیت مسولین فنی، ثبت منبع واحدهای تولیدی داخلی، صدور، اصلاح، تمدید پروانههای ساخت غذایی و آشامیدنی، نمونه برداری و ترخیص کالاهای اساسی (استراتژیک)، بازرسی واحدهای تولیدی داخلی، صدور گواهی بهداشت و... انجام شده است.
انتهای پیام
نظرات