• یکشنبه / ۱۳ خرداد ۱۴۰۳ / ۱۳:۵۴
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1403031308942
  • خبرنگار : 50187

استاد دانشگاه:

انقلاب اسلامی یک حرکت نوین در جهت نفی فساد و دیکتاتوری است

انقلاب اسلامی یک حرکت نوین در جهت نفی فساد و دیکتاتوری است

ایسنا/کرمان یک استاد دانشگاه نقش معلمان در انتقال مفاهیم و ارزش‌های انقلاب اسلامی به نسل جوان را مهم و تأثیرگذار دانست و گفت: معلمان به این نکته توجه داشته باشند که حرکت انقلاب اسلامی یک حرکت نوین در جهت نفی ظلم، ستم، فساد و دیکتاتوری است و به عنوان یک الگو آن را به دانش‌آموزان منتقل کنند.

اصغر منتظرالقائم امروز ۱۳ خردادماه در حاشیه برگزاری دوره توانمندسازی «سفیران بصیرت» طرح شهید عبدالحمید دیالمه در کرمان در جمع خبرنگاران درباره محتوای درسی ارائه شده در این دوره با عنوان «انقلاب اسلامی، امتداد نهضت عاشورا» اظهار کرد: نهضت عاشورا، نهضتی اثرگذار و الگو برای همه آزادگان جهان است که تداوم یافته و در انقلاب اسلامی به منصه ظهور رسید.

وی افزود: عدم وابستگی انقلاب اسلامی ایران که در شعار «نه شرقی نه غربی، جمهوری اسلامی» تجلی یافته، از نشانه‌های تداوم نهضت عاشورا در انقلاب اسلامی و تأکید بر اسلامیت، تداوم خط انبیا، عدالت‌طلبی، مردم‌سالاری دینی و تأکید بر اختیار انسان‌ها از دیگر نشانه‌های تداوم نهضت عاشورا در انقلاب اسلامی است.

منتظرالقائم حضور بانوان در صحنه انقلاب و زیر بار ظلم نرفتن را از دیگر نشانه‌های تداوم نهضت عاشورا در انقلاب اسلامی دانست و اظهار کرد: جمهوری اسلامی بر نقش تعیین کننده مردم تأکید دارد و این یکی از مؤلفه‌های تأثیرگذار انقلاب است.

این استاد دانشگاه بیان کرد: در طول تاریخ انقلاب با پشتوانه مردمی مشکلات آرام آرام حل شد؛ قیام عاشورا نیز اینگونه بود و امام با پشتوانه یاران خود در صحرای کربلا قیام کرد و پیام آن قیام در تاریخ و برای آزادی‌خواهان جهان ماندگار و تأثیرگذار شد. بنابراین می‌توان گفت همه مؤلفه‌های اجتماعی انقلاب اسلامی ایران بر نهضت امام حسین(علیه السلام) استوار است.

وی در بخش دیگری از سخنانش در خصوص محتوای ارائه شده در دوره توانمندسازی «سفیران بصیرت» طرح شهید عبدالحمید دیالمه گفت: این کلاس براساس منابع تاریخی تدریس می‌شود.

منتظرالقائم در ادامه نقش معلمان در انتقال مفاهیم و ارزش‌های انقلاب اسلامی به نسل جوان را مهم و تأثیرگذار دانست و افزود: معلمان به این نکته توجه داشته باشند که حرکت انقلاب اسلامی یک حرکت نوین در جهت نفی ظلم، ستم، فساد و دیکتاتوری است و به عنوان یک الگو آن را به دانش‌آموزان منتقل کنند.

این استاد دانشگاه بیان کرد: یک معلم و نظام آموزشی در توانمندسازی جامعه و تاب‌آوری در برابر مشکلات بیشتر از همه می‌تواند اثرگذار باشد.

وی با بیان اینکه تربیت نیرو در راستای توانمندسازی ایران نوین، کادرسازی و توانمند کردن آنها در برابر فتنه‌های دشمن از اهداف طرح ملی شهید دیالمه است، اظهار کرد: هر فرد برای اینکه به توانمندی جامعه کمک کند ابتدا باید به مسائل اجتماعی و سلامت خود توجه داشته باشد و اینگونه می‌توان با هم حرکت کرده و به نتایج مثبت رسید.

به گزارش ایسنا، دوره توانمندسازی «سفیران بصیرت» طرح شهید عبدالحمید دیالمه از سوی دبیرخانه راهبری کشوری درس آمادگی دفاعی و با همکاری بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و جهاددانشگاهی استان کرمان،  ۲۷ فروردین‌ماه امسال و همزمان به صورت مجازی و باحضور مسئولان بسیج دانش‌آموزی کل کشور افتتاح شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha