• سه‌شنبه / ۸ خرداد ۱۴۰۳ / ۱۵:۱۵
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1403030805431
  • خبرنگار : 50034

فعال‌شدن پروژه‌های مسکوت دانشگاه بوعلی سینا با آمدن آیت‌الله رئیسی به همدان

فعال‌شدن پروژه‌های مسکوت دانشگاه بوعلی سینا با آمدن آیت‌الله رئیسی به همدان

ایسنا/همدان رئیس دانشگاه بوعلی سینا با تأکید براینکه آیت الله رئیسی مدیری در تراز انقلاب اسلامی باید مطرح شود، گفت: در دانشگاه بوعلی سینا بسیاری از پروژه‌ها بیش از ۱۰ سال مسکوت مانده بود که با آمدن آیت الله رئیسی به همدان همگی فعال شدند.

حسین رضوان در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه شرایطی که دولت آیت الله رئیسی تشکیل شد شرایطی بود که کشور از نظر اقتصادی بشدت مشکل داشت، اظهار کرد: در دورانی که دولت سیزدهم تشکیل شد به دلیل شیوع کرونا دچار بحران جدی بودیم و دانشگاه‌ها و مدارس تعطیل بود و از طرفی از نظر روابط خارجی کشور دچار محدودیت‌های جدی شده بود.

وی با بیان اینکه در آن شرایط حاد اقتصادی آیت‌الله رئیسی به عنوان فردی که احساس مسئولیت کرد و به عنوان مدیر توانمند آگاه متخصص وارد حوزه شد و مسئولیت دولت را برعهده گرفت، تصریح کرد: در مدت دو سال و نیم  تشکیل دولت سیزدهم بسیاری از مشکلات یا حل شده یا در روند حل مساله قرار گرفته است.

رضوان با اشاره به اینکه در بسیاری از روابط به برجام و FATF منوط شده بود، افزود: دریافت واکسن کرونا را به پذیرفتن FATF منوط می‌کردند اما در طی مدت کوتاهی از دولت سیزدهم واکسن وارد کشور شد و مشکلات مربوط به کرونا مدیریت شد و مشکلات اقتصادی در مسیر بهبود قرار گرفت و تورم ۵۹ درصدی درسیر نزولی قرار گرفت.

از آیت‌الله رئیسی باید به عنوان قهرمان ملی یاد کنیم

رئیس دانشگاه بوعلی سینا خاطرنشان کرد: بسیار از کارخانجات راه‌اندازی شد و پروژه‌هایی که بیش از ۱۷_۱۸ سال نیمه تمام مانده بود (از جمله آب همدان) با عزم جدی و اراده قوی  در شرایطی راه‌اندازی شد که کشور با بحران اقتصادی مواجه بود.

وی با بیان اینکه در سیاست خارجی حضور بیش از ۹۰ مسئول کشورها در مراسم شهادت آیت‌الله رئیسی مبین و گواه این ارتباط بود، اظهار کرد: کشور ما که سر گرفتن واکسن خود را وابسته به FATF می‌دید در جریانات اخیر و در عملیات وعده صادق به اسرائیل حمله کردیم و به عنوان تنها کشوری که توانست به اسرائیل حمله کند وارد شدیم اما شرایط اقتصادی کشور تغییری نکرد و حتی دشمنان ما جرأت نکردند به ما اخم کنند بنابراین اعتقاد دارم از آیت الله رئیسی باید به عنوان قهرمان ملی یاد کنیم.

رضوان با تأکید براینکه ما باید قهرمانان و بزرگان کشور را قدر بدانیم، گفت: ایشان به عنوان یک قهرمان ملی یاد شود، کسی که می‌توانست کنار بکشد و فقط انتقاد کند اما شانه خود را زیر بار مسوولیت قرار داد و مسئولیت را پذیرفت و مسیر جامعه را عوض کرد.

این مقام مسئول با بیان اینکه اقتصاد کشور در دهه ۹۰ شش دهم درصد رشد داشت، یادآور شد: ظرف دو سال گذشته رشد اقتصادی بالای چهار درصد رسیده است درحالیکه مشکلات و تحریم ها سرجایش بود اما مسیر رشد و تعالی در جامعه پیموده شد و مردم این را می دانند.

وی با اشاره به اجتماعات شهادت آیت الله رئیسی و همراهانش در کشور، خاطرنشان کرد: اجتماع سه میلیونی در مشهد و اجتماع بی‌سابقه در تهران، تبریز، بیرجند، زنجان و قم و سایر شهرها که مراسم مشابه داشتند مردم خوب خادم خود را تشخیص می‌دهند.

وی با بیان اینکه آیت الله رئیسی مدیری در تراز انقلاب اسلامی باید مطرح شود، گفت: باید آیت‌الله رئیسی  را به عنوان قهرمان و مدیر در شأن و منزلت انقلاب اسلامی بدانیم.

رضوان با اشاره به اینکه درابتدای دولت سیزدهم در دانشگاه‌ها به طور کلی شرایط بسیار خاصی را تجربه می‌کردند که در هیچ زمانی از عمر آموزش عالی اتفاق نیفتاده بود، یادآور شد: به دلیل کرونا تعطیل شده بودند و آموزشها به صورت مجازی شکل گرفته بود که شخص رئیس جمهور اصرار داشت دانشگاه باز و حضوری شود.

رئیس دانشگاه بوعلی سینا با بیان اینکه واقعا حضوری شدن دانشگاه سخت بود، ادامه داد: تمام دانشگاه‌ها نزدیک به سه سال غیرحضوری بود و تقریباً تمام خوابگاه‌های ما نیاز به بازسازی داشت. قبل از کرونا حدود ۱۵۰۰ تا ۱۸۰۰ نفر از دانشجویان در خوابگاه‌های خصوصی اسکان داده می‌شدند اما به دلیل کرونا تمام خوابگاه‌های خصوصی همدان ازبین رفته بود.

وی افزود: دانشگاه‌ها به‌رغم اینکه کرونا بود و بسیاری از هزینه‌ها را نداشتیم با بحران بودجه مواجه بودند و تقریبا به اندازه بودجه سایر دانشگاه کسری بودجه داشتیم.

رضوان با اشاره به مشکلات مالی دانشگاه و مطالبات چندین ساله دانشگاه بوعلی سینا، بیان کرد: خوشبختانه به نحو بسیار خوبی مشکلات یکی پس از دیگری مرتفع شد. در دانشگاه بوعلی سینا بسیاری از پروژه‌ها بیش از ۱۰ سال مسکوت مانده بود و بعد از آن بحران‌های اجتماعی سال ۱۴۰۱ هم اتفاق افتاد اما خوشبختانه اتفاقات خوبی در دانشگاه افتاد و تمام پروژه‌های دانشگاه با آمدن آیت‌الله رئیسی به همدان فعال شدند.

بیش از ۷۰۰ نفر ظرفیت خوابگاهی به دانشگاه بوعلی اضافه شده است

 وی با بیان اینکه پروژه دانشکده شیمی و فاز دوم دانشکده مهندسی تکمیل و افتتاح شد، یادآور شد:  خوشبختانه ظرف دو سال گذشته بیش از ۷۰۰ نفر ظرفیت خوابگاهی به دانشگاه اضافه شد به طوری که طی یک سال توانستیم دو خوابگاه با ظرفیت ۳۵۰ نفر در دانشگاه بوعلی احداث کنیم که خوابگاه‌های ساخته شده جز بهترین خوابگاه‌های استاندارد کشوری است.

رئیس دانشگاه بوعلی سینا با اشاره به راه‌اندازی آزمایشگاه دانشکده دامپزشکی، اظهارکرد: خوشبختانه مشکلات بقیه دانشگاه‌ها نیز حل شده است.

رضوان با تأکید بر اینکه قرار است از طریق مولدسازی بحث خوابگاه‌های متأهلی را پیش ببریم، افزود: از طرفی تمام مشکلات ما راه‌اندازی دانشگاه و مشکلاتی که ابتدای سال ۱۴۰۱_۱۴۰۲ وجود داشت به نحو مطلوبی مدیریت شد و دانشگاه در شرایط مطلوبی قرار بگیرد.

جذب بیش از۲۰۰۰ دانشجوی خارجی در دانشگاه بوعلی سینا

 وی در پاسخ به سوأل ایسنا درباره جذب دانشجویان خارجی در دانشگاه بوعلی سینا، تصریح کرد: در سالهای گذشته دانشگاه بوعلی اراده‌ای برای گرفتن دانشجویان خارجی نداشت اما در این دوره با تغییر سیاست دولت برای جذب دانشجویان خارجی انجام شده دانشگاه بوعلی هم در این مورد فعال شد  به طوری‌که سال گذشته ۶۶ نفر و امسال ۶۵۰ نفر از ۱۴ کشور مختلف دانشجو داریم.

 رئیس دانشگاه بوعلی سینا با بیان اینکه جذب دو هزار دانشجوی خارجی در دانشگاه بوعلی سینا برای سال ۱۴۰۴ پیش‌بینی شده است، گفت: دانشجویان خارجی در رشته‌های مختلف و در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری جذب شده اند.

رضوان با بیان اینکه در سفر آیت الله رئیسی به همدان اشتیاق و انگیزه‌ هیئت دولت برای حل مشکلات استان واقعا چشمگیر و قابل توجه بود، یادآور شد: سفر آیت الله رئیسی به همدان یک تحول در همدان بود به طوری‌ که در دولت سیزدهم بیش از ۱۴ هزار میلیارد تومان تزریق شد.

وی اظهارکرد: مرکز همایش‌های دانشگاه در حال احداث است و یکی دیگر از ثمرات سفر رئیس جمهور شهید به همدان است که یک پروژه منحصر به فرد در غرب کشور است و تا دو ماه آینده افتتاح خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha