به گزارش ایسنا، سال ۱۹۸۵ میلادی، «ایرانِ درودی» اثری را با نامِ «جاودانه خلیج فارس» خلق کرد. خلیجِ فارس، با آبهای نیلگونش که از دیدگاه ایرانِ درودی، بستری برای فرزانگان میسازد.
«جاودانه خلیج فارس» گویی برای ایران زمین، اثر و در عینِ حال تعبیری حقیقی است. این عنوان، بر نمایشگاهی که او به عنوانِ با شکوهترین نمایشگاهِ انفرادیاش از آن یاد کرده نیز داده شده بود. «باشکوهترین نمایشگاهم در وطنم با ۲۱۱ تابلو در ۹ سالن موزههنرهای معاصر تهران در اردیبهشتماه سال ۱۳۸۷ به نام «جاودانه خلیج فارس» برگزار شد. این نخستین باری بودی که موزه ۹ سالنش را فقط در اختیار یک نقاش میگذاشت. ازدحام جمعیت و در عینِ حال، سکوت احترام انگیزشان عجیب بود. رئیس وقت موزه دکتر حبیباله صادقی تحت تاثیر جمعیت بیسابقه و صدای دوربینها بااشک در چشمانش به سویم آمد و در مقابل چشمانِ حیرتزده دست مرا بوسید و مرا نقاشِ ایران خواند.»
اکبر عالمی ـ منتقد هنر ـ نیز در افتتاحیه این نمایشگاه از ایران درودّی، سابقهی هنرمندانهاش و دلیل نامگذاری نمایشگاه گفته بود. به تعبیر او این نامگذاری بدان معناست که «ایران» جاودانه میماند؛ شما با «ایران» میمانید، خلیجفارس جاودانه است و ... .
بیشتر بخوانید
او اما گویی تمام عشقش به ایرانزمین را در این اثر گنجانده است؛ گفته شده که او درباره اثر «جاودانه خلیج فارس» اینچنین اظهار کرده است.«من این اثر را تحت تاثیر شعری که یک سربازِ ایرانی پیش از مرگش سرود و در روزنامه اطلاعات ۳۲ سالِ پیش چاپ شده بود، خلق کردم. تمام عشقم به ایرانزمین را در این اثر گنجاندهام.»
انتهای پیام
نظرات