به گزارش ایسنا، لیلا مقیمی، سرپرست گروه معماری دانشگاه سوره و دبیرعلمی و اجرایی این سمپوزیوم گفت: در این سمپوزیوم سعی شده است تا دو دیدگاه طراحی و باز طراحی به عنوان فرآیند معکوس بررسی شود و تلفیق این دو به بحث و مناظره گذاشته شد.
وی افزود: ازآنجایی که موضوع تکنولوژی است، حضور تکنولوژی در عرصه های مختلف از شکل گیری تفکر اولیه، فرآیند تکامل تفکر، فرآیند طراحی و ساخت تا بهره برداری از اثر به گونه های مختلفی می باشد و با این حضور تأثیرات مختلفی را بر معماری می گذارد.
دبیر علمی و اجرایی این سمپوزیوم گفت: کشور ایران در یک منطقه خاص و دارای پیشینه تاریخی ارزشمند است. از این رو نگاه به طراحی امروز و چشم انداز پیش رو و نیز نگاه به گذشته و بازطراحی ساختمان تاریخی در این سمپوزیوم مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
این سمپوزیوم دارای هفت سخنران بود که با عناوین «چشم انداز آینده معماری کشورهای جهان اسلام» توسط محمدجواد مهدوی نژاد، «استفاده از فناوری های نوین چوب در مرمت» توسط صابر اسدی، «سیستم های پشتیبان تصمیم گیری احیایی-تطبیقی ابزار انتقال دانش درطراحی مناظر تاریخی» توسط پری چهر گودرزی،«تکنولوژی درAEC» توسط امیر حسین ستاری، «تکنولوژی و نماهای پیشرفته» توسط علی گوهریان، «طراحی و نوآوری-از تغییر در واقعیت» توسط کاوه یزدی فرد، «دانش یادگیری ماشین در طراحی معماری» توسط فرهبدحیدری ارائه شد.
انتهای پیام
نظرات