• یکشنبه / ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ۱۰:۲۵
  • دسته‌بندی: فرهنگ حماسه
  • کد خبر: 1403020906289
  • منبع : بنیاد شهید

قاضی‌زاده هاشمی: جهاد در بنیاد شهید و امور ایثارگران باید احیا شود

قاضی‌زاده هاشمی: جهاد در بنیاد شهید و امور ایثارگران باید احیا شود

معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در نشست با جمعی از جهادگران سال‌های دفاع مقدس و اعضای کانون سنگرسازان بی‌سنگر، گفت: جهاد در بنیاد شهید و امور ایثارگران باید احیا شود زیرا ما نیاز اساسی برای توسعه مردمی‌سازی و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت داریم.

به گزارش ایسنا، دکتر سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی در این نشست ضمن خیر مقدم به جهادگران و نقش آنها در خدمت‌رسانی به ایثارگران، گفت: در اوایل پیروزی انقلاب نقش جهادسازندگی از چند زاویه بی‌بدیل بوده است. جهادگران قدرت رهبری و سازماندهی داشتند و این بی‌نظیر است که ما افرادی با قدرت رهبری و  سازمان‌دهی داشته باشیم. 
معاون رئیس جمهور افزود: جهادگران به لحاظ اجتماعی معتبر بودند و دارای سرمایه‌اجتماعی و سلبریتنی‌های زمان بودند. جهادگران همچنین توان رهبری اجتماعی داشتند. همانند مدل مردمی‌سازی جهادسازندگی که مقام معظم رهبری آن را توفیق بزرگی می‌دانند و تجربه ثابت شده‌ای مثل جهادسازندگی توفیق بزرگی برای کشور است، بزرگترین کار این است که پیشکسوتان جهاد باید این مدل را به جامعه و حاکمیت عرضه کنند. 
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران خاطرنشان‌کرد: جهادسازندگی سرمایه هنگفتی بود که باید قدر آن دانسته شود و ساختارهای داوطلبانه مثل جهادسازندگی باید باقی بماند. جهاد بنیاد شهید و امور ایثارگران باید احیا شود زیرا ما نیاز اساسی برای توسعه مردمی‌سازی و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت داریم. 
دکتر قاضی‌زاده هاشمی افزود: مدل کار ما در بنیاد شهید و امور ایثارگران به شکل استانی است و امور رسیدگی به ایثارگران و موضوعات فرهنگی باید از طریق استان‌ها انجام شود. ۵۷۰ شهید داریم که در دوران اسارت به شهادت رسیدند و یک کار بزرگ فرهنگی بنیاد برگزاری کنگره شهدای غریب در اسارت است. 
معاون رئیس جمهور با بیان اینکه بسیاری از برنامه‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران به تشکل‌ها واگذار می‌شود، گفت: یک درصد بودجه دستگاه‌ها برای کارهای فرهنگی است. ما مجلات شاهد را داریم که می‌توان ویژه‌نامه شهدای جهادگر در آن منتشر شود. حدود ۷۰ هزار خاطره به ویژه از والدین شهدا ثبت شده است. برای ساخت فیلم سینمایی اگر فیلم‌نامه خوب باشد تا ۳۰ درصد هزینه فیلم را بنیاد می‌دهد. در دو سال گذشته ۱۱ فیلم‌سینمایی با حمایت بنیاد ساخته شده است.  
رحیم نریمانی، مدیرکل دفتر تشکل‌های ایثارگری و مشارکت‌های مردمی بنیاد شهید و امور ایثارگران در این جلسه به معرفی فعالیت‌های گروه‌های جهادی پرداخت‌. همچنین جهادگران سال‌های دفاع مقدس و اعضای کانون سنگرسازان بی‌سنگر نیز به بیان نظرات و پیشنهادات خود پرداختند. 
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha