مجید الهیاری با اشاره به ۲.۶۷ درصدی افزایش تحویل گاز به نیروگاه مفتح همدان در فصل سرد سال، گفت: این میزان افزایش گازرسانی به نیروگاه مفتح از آبان تا اسفندماه ۱۴۰۲بوده است.
وی با بیان اینکه در طول سال ۱۴۰۱، میزان ۲۳۲ میلیون و ۵۱۵ هزار و ۸۰۱ مترمکعب گاز تحویل نیروگاه مفتح شده است، افزود: این میزان گازرسانی به نیروگاه در سال ۱۴۰۲ به میزان ۲۳۸ میلیون و ۷۶۶ هزار و ۳۳۴ مترمکعب رسیده است.
مدیرعامل شرکت گاز استان همدان در ادامه با اشاره به وجود ۶۸۲ هزار و ۹۳۲ مشترک گاز در بخش خانگی استان همدان گفت: از این تعداد ۱۴ هزار و ۸۲ مشترک در سال ۱۴۰۲ به مشترکان گاز استان اضافه شدند.
وی با اشاره به وسعت ۱۹ هزار و ۴۹۳ کیلومترمربعی و وجود جمعیت یک میلیون و ۷۳۸ هزار و ۲۳۴ نفری در این استان ادامه داد: از این میزان جمعیت ۱۰۰ درصد خانوار شهری و ۹۹.۸ درصد خانوار روستایی از نعمت گاز طبیعی بهرهمند هستند.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی شرکت گاز استان، الهیاری اضافه کرد: استان همدان با ۳۱ شهر و ۱۰۷۵ روستا در حال حاضر در رتبههای نخست برخورداری از نعمت گاز قرار دارد.
وی اقدامات جهادی شرکت برای گازرسانی به منازل مردم را مرهون جدیت و تلاش شبانهروزی کارکنان آن دانست و خاطرنشان کرد: در حال حاضر تعداد ۴۶۵ هزار و ۲۸۲ خانوار شهری و ۲۳۰ هزار و ۸۲۶ خانوار روستایی در سطح این استان مصرفکننده گاز طبیعی هستند.
الهیاری با اشاره به گازرسانی به ۱۰۴۹ روستای استان تصریح کرد: در حال حاضر گازرسانی به روستای چشـمهولد از توابع شهرستان اسدآباد در دست اجراست.
وی همچنین از مرحله طراحی و انتخاب پیمانکار برای گازدار کردن روستای اردکلو شهرستان ملایر خبر داد و گفت: از مجموع مشترک گاز در بخشهای مختلف بیش از ۳۰۰۰ مشترک در بخش آموزشی، بیش از ۳۹ هزار مشترک در بخش تجاری، ۴۹ مشترک سیانجی، بیش از ۴۰۰۰ مشترک حوزه صنعتی، ۶۲۸ هزار و ۹۷۲ مشترک خانگی، ۴۲۷۷ مشترک عمومی و ۲۵۶۳ مشترک در بخش مذهبی است.
الهیاری یادآور شد: بعد از شهرستان همدان با بیش از ۲۶۱ هزار مشترک گاز، ملایر با بیش از ۱۱۸ هزار و فامنین با بیش از ۱۵ هزار مشترک به ترتیب بیشترین و کمترین مشترک گاز در این استان را به خود اختصاص داده است.
مدیرعامل شرکت گاز استان همدان در بخش دیگری با اشاره به وجود ۳۳۳ هزار و ۱۵۹ انشعاب فولادی و پلیاتیلن شهری و روستایی در سطح این استان گفت: از این تعداد ۳۶۰۳ انشعاب در سال گذشته نصب شده که بیشترین آنها در همدان، ملایر، نهاوند و کبودراهنگ بوده است.
وی تصریح کرد: از مجموع انشعابات فولادی و پلیاتیلن شهری و روستایی تعداد ۱۴۶ هزار و ۵۱۰ عدد نصب انشعاب فولادی اسفند و ۱۸۶ هزار و ۶۴۹ عدد انشعاب پلیاتیلن بوده است.
الهیاری بیان کرد: از مجموع انشعاب فولادی و پلیاتیلن شهری و روستایی ۹۲ هزار و ۸۸۵ عدد انشعاب در همدان، ۵۷ هزار و ۲۱۱ انشعاب در ملایر، ۳۶ هزار و ۵۸۶ در نهاوند و ۳۲ هزار و ۵۶۷ انشعاب در کبودراهنگ نصب شده که به ترتیب بیشترین تعداد انشعاب را داشتند.
وی ادامه داد: ۲۰ هزار و ۸۱۷ عدد انشعاب فولادی و پلیاتیلن شهری و روستایی در اسدآباد، ۲۷ هزار و ۶۰۷ عدد انشعاب در بهار، ۲۵ هزار و ۱۹۳ عدد انشعاب در تویسرکان، ۱۹ هزار و ۴۲۵ عدد انشعاب در رزن، ۱۱ هزار و ۱۲۶ عدد انشعاب در فامنین و ۹۶۷۹ عدد انشعاب در درگزین نصب کرده است.
انتهای پیام
نظرات