به گزارش ایسنا، لطف الله فروزنده معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران، گفت: در حوزه سرمایهگذاری دو کار عمده انجام شده است، در اولین اقدام تکلیف ۵۰ پروژه که سالها بر زمین مانده و قفل شده بودند تعیین شد و در حال حاضر ۷۰ درصد از مشکلات این پروژهها حل شده و این سرمایهگذاریها و مشارکتها با بخش خصوصی داخلی صورت گرفت، که برای تداوم این مسیر فرآیندها نیز اصلاح شده است.
فروزنده با اشاره به فراهم کردن بستر سرمایه گذار خارجی افزود: در دومین اقدام زمینه برای سرمایهگذاری خارجی ایجادکه نمونه بارز آن در توافق با طرف چینی جهت تأمین ناوگان برقی حمل و نقل عمومی متجلی شده است.
معاون شهردار تهران ادامه داد: علاوه بر این در زمینه زبالهسوز،ساخت هتل، ساخت مسکن صنعتی، شهربازی، ورزشگاه و یک مرکز بینالمللی تجاری مذاکرات بسیار مناسبی با سرمایهگذاران خارجی انجام شده است و تمامی این موارد در حال نهایی شدن است.
وی افزود: برنامه ما این است که در سال آینده حداقل ۱۰۰ هزار میلیارد تومان جذب سرمایهگذاری خارجی داشته باشیم که با اجرای این اقدام و حضور سرمایهگذاران خارجی، اعتماد برای سرمایهگذاری در ایران بیشتر خواهد شد و میزان سرمایهگذاری خارجی با توجه به بسترهایی که فراهم شده است افزیش خواهد یافت.
به گزارش روابط عمومی معاونت مالی و اقتصاد شهری، فروزنده در بخش دیگری گفت: کشور ایران از ظرفیتهای بالایی برخوردار است، لذا در جاهایی که ظرفیت وجود دارد نگاهمان به داخل و توانمندیهای داخلی است، در شهرداری بایستی تولید منبع کنیم، ضمن اینکه بستر حضور سرمایه گذاران داخلی را بیش از پیش فراهم کنیم.
وی ادامه داد: به عنوان مثال می توان به اتفاقات خوبی که در شهر آفتاب روی داده است اشاره کرد، شهر آفتاب به دلیل برخورداری از زیرساختهای مناسب و فراوان می تواند به هاب منطقه تبدیل شود.
انتهای پیام
نظرات