اکبر رنجبرزاده چهارشنبه ۲۲ فروردین در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: با توجه به حادثهخیز بودن جاده قروه با پیگیری لازم اعتبار ساخت باند دوم این محور تزریق شده و بهزودی در سالجاری با تخصیص اعتبار عملیات اجرایی باند جدید این محور آغاز میشود.
وی در ادامه با اشاره به بحث آب شرب اسدآباد مطرح کرد: باید به سمت تأمین آب شرب پایدار برای شهرستان برویم که در این رابطه باید فکر اساسی کرد و یکی از راهحلهای آن احداث سد در دربندرود بوده و راه دیگر آن تغییر کاربری و تخصیص آب سد نعمتآباد از کشاورزی و صنعتی به کشاورزی و شرب و انتقال آب به شهر اسدآباد است.
رنجبرزاده ادامه داد: ۴۵ درصد شبکههای آبرسانی اسدآباد فرسوده بوده و باید نوسازی شود که این امر نیازمند ۷۰ تا ۸۰ میلیارد تومان اعتبار است و در گام بعدی توجه به ارتقای حجم مخازن شبکه آب شهرستان ضروری خواهد بود.
وی با بیان اینکه برای آب شرب کار را باید از راه مناسب و شیوه مناسب شروع کنیم، یادآور شد: معاون اقتصادی وزیر دستور داده که با پیشنهاد اعتبار ۴۰ میلیارد تومان بحث حل مشکل آب شرب شهر اسدآباد شروع شود و در این رابطه سرعت پیگیری این دستور توسط استان اهمیت ویژهای دارد ضمن اینکه این اعتبار و بودجه بهزودی در مجلس تصویب خواهد شد.
رنجبرزاده خاطرنشان کرد: با پیگیریها در بحث آب شرب، این مشکل مانند سال گذشته نخواهد بود و اگر سرعت عمل مسئولان اجرایی شهرستان و استان کامل و جهادی باشد، از طرف وزارتخانه دستور و اعتبار و منابع لازم وجود دارد و مشکلی نیست، مگر مشکل مدیریتی در استان و شهرستان که آن را رصد خواهیم کرد.
وی با اشاره به کتابخانه استاندارد اسدآباد تصریح کرد: در حال حاضر به کتابخانه استاندارد اسدآباد هشت میلیارد تومان اعتبار تزریق شده و ادامه روند عملیات اجرایی این پروژه در سالجاری انجام خواهد شد.
منتخب مردم اسدآباد در مجلس در رابطه با پروژه استخر شنای فرهنگیان اسدآباد مربوط به سال ۹۲ نیز بیان کرد: این پروژه به علاوه پروژه کانون فرهنگی، تربیتی با دستور صریح وزیر باید در مهرماه سالجاری به بهرهبرداری برسد.
وی در رابطه با پروژه بیمارستان امیرالمؤمنین(ع) اسدآباد هم گفت: این طرح دارای ۶۷ تا ۶۸ میلیارد تومان اعتبار بوده که به آن تزریق شده است ضمن اینکه ۱۷ میلیارد تومان اعتبار دیگر نیز برای ادامه روند عملیات اجرایی به آن اضافه شد.
رنجبرزاده افزود: تکمیل این پروژه به ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد و به طور قطع با اعتبارات موجود فعلی قابل تکمیل نبوده و نیاز به پیگیری اعتبارات بیشتر دارد.
وی خاطرنشان کرد: دانشکده علوم پزشکی شهرستان دارای ۷۳ میلیارد تومان اعتبار بوده و به دانشگاه سیدجمال الدین اسدآبادی نیز در اعتبارات سه میلیارد تومان اضافه شد.
نماینده ادوار مختلف مجلس با اشاره به بحث تقویت آبهای زیرزمینی دشت اسدآباد یادآور شد: پروژههای فراموش شده دو سد خاکی هلور و آجین مربوط به دوره قبل مجلس شورای اسلامی با پیگیری لازم به تازگی دوباره دارای اعتبار شده است.
انتهای پیام
نظرات