به گزارش ایسنا، سرهنگ رامین پاشایی در تشریح جزئیات این خبر گفت: با تجزیه و تحلیل پروندههای قضایی و تجربیات ادوار گذشته مشخص شده است مجرمان سایبری با توجه به ایام پایانی هفته یا منتهی به تعطیلات چند روزه کشور و به دلیل محدودیتهای دسترسی هموطنان به خدمات قضایی، انتظامی و بانکداری اقدامات مجرمانه خود برای کلاهبرداری از طعمه های خود افزایش میدهند.
معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتای فراجا با اشاره به شگرد این مجرمان ادامه داد: برخی افراد سودجو با ارسال پیامک حاوی پیوندهای آلوده با عناوینی نظیر «دریافت کالابرگ عیدانه عید فطر» ، «ابلاغیات قضایی»، «بسته اینترنت ویژه عیدفطر» و ... مترصد کلاهبرداری از طریق دسترسی غیر مجاز به گوشی تلفن فریب خوردگان و برداشت غیر مجاز پول از حسابها یا اطلاعات داخل گوشی تلفن همراه آنان هستند.
وی با بیان اینکه ارسال و دریافت این پیامکها در تمامی پیام رسانها اعم از بومی و غیر بومی و گروهها و کانالهایی که شهروندان در آن عضویت دارند ممکن عنوان است، گفت:حتی گاهی ممکن است ارسال این پیامکها از طریق دوستان و آشنایان باشد و آنان خواسته یا ناخواسته در چنین دام سایبری افتاده باشند. لذا لازم است که مردم از بازکردن لینکهای مشکوک و ناشناس پرهیز کنند و در صورت مواجه با اینگونه پیامکهای مشکوک که مشخصه اصلی تمامی آنها ارسال از طریق سرشمارههای تلفن شخصی است، به آن توجهی نکنند.
در همین زمینه بخوانید:
هشدار پلیس فتا درباره کلاهبرداری در پوشش پرداخت فطریه و کفاره
پاشایی خاطرنشان کرد: در صورت غفلت و گرفتار شدن مردم در دام مجرمان سایبری شیفتهای قضایی دادگاهها، دادسراها و حوزه بانکداری در سراسر کشور آمادگی ارایه خدمات ُبه شکات خواهد بود، اما لازم است که درجه اول نکات ایمنی و پیشگیرانه مورد توجه قرار بگیرد تا مردم دچار چنین مشکلاتی نشوند.
انتهای پیام
نظرات