به گزارش ایسنا، سرهنگ رامین پاشایی ضمن تشریح این خبر اظهار کرد: بر اساس تجزیه و تحلیل پروندههای قضائی واصله به پلیس فتا و تجربه عملی از ادوار گذشته، برخی افراد سودجو با استفاده از ایام تعطیل به دنبال کلاهبرداری از مردم هستند.
این مسئول انتظامی گفت: طی اقدام پیشگیرانه، تمامی ردههای پلیس فتا، استانها و شهرستانها آمادگی لازم در خصوص رصد و برخورد با هرگونه پدیده مجرمانه و پاسخگویی به درخواستهای حضوری و تلفنی هموطنان در ایام تعطیل را دارند.
وی ادامه داد: مجرمان سایبری با سوءاستفاده از تعطیلات پایان هفته و ایام عید فطر با فرض محدودیتهای دسترسی به خدمات بانکی، قضائی و انتظامی مترصد کلاهبرداری از هموطنان با شگردهای مختلف "فیشینگ و یا ثبت آنلاین آگهی های جعلی فروش و ارائه کالا و خدمات در سایتهای فروشگاهی" هستند.
سرهنگ پاشایی افزود: عمدتا کلاهبرداران با ارسال پیامک حاوی لینکهای آلوده با موضوعاتی از قبیل ثبت نام یا حذف یارانه معیشتی، ابلاغیههای دروغین سامانه قضائی کشور و یا دریافت بیعانه فروش کالا و خدمات مترصد کلاهبرداری از هموطنان هستند.
معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا فراجا خاطرنشان کرد: در خصوص این شگرد افراد سودجو مبنی بر "عدم کلیک هموطنان بر لینک یا پیوند بارگیری شده در پیامک که می تواند زمینه ساز دسترسی غیر مجاز به گوشی تلفن همراه فریب خوردگان و برداشت غیر مجاز از حساب مالی قربانیان توسط مجرمان فراهم گردد" بارها اطلاع رسانی لازم از رسانه های جمعی صورت گرفته است .
به گزارش پایگاه خبری پلیس، سرهنگ پاشایی تصریح کرد: همواره باید این آگاهی در اذهان عمومی وجود داشته باشد که هیچ سازمان، نهاد دولتی و اجرایی کشور از طریق شماره تلفن شخصی برای برقراری ارتباط با مخاطبان و یا ارسال ابلاغیه ها استفاده نخواهد کرد.
وی ضمن تبریک پیشاپیش عید سعید فطر به شهروندان توصیه کرد : در صورت مواجهه با هر گونه موارد مشکوک، می توانند موضوع را از طریق سایت پلیس فتا و یا سر شماره ۰۹۶۳۸۰ بخش مرکز فوریت های سایبری با ما در میان بگذارند.
معاون فرهنگی ، اجتماعی پلیس فتا فراجا اظهارکرد: عموم مردم می توانند هنگام بروز مشکل در ایام تعطیلات از طریق مراجعه حضوری به شعب کشیک قضائی نزدیک محل سکونت خود و حتی از طریق تماس تلفنی از مشاوره و خدمات اضطراری بانکهای عامل استفاده کنند.
انتهای پیام
نظرات