• چهارشنبه / ۸ فروردین ۱۴۰۳ / ۱۳:۵۶
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1403010803563
  • خبرنگار : 50105

چگونه هوای پاک را واقعی کنیم؟

چگونه هوای پاک را واقعی کنیم؟

ایسنا/خراسان رضوی در سراسر جهان، آلودگی هوا در هر دقیقه ۱۳ نفر را از بین می‌برد که بسیاری از آنها در شهرها زندگی می‌کنند. این مشکل می‌تواند با شتاب شهرنشینی افزایش یابد.

به نقل از ویفروم، در حال حاضر، شهرها در حال آگاه شدن از این واقعیت و ارائه ابتکارات در حال پیشرفت برای کاهش آلودگی هوا هستند.

شواهد همچنان نشان می‌دهد که ارتباط جدید بین هوای آلوده و اثرات نامطلوب سلامتی وجود دارد. با افزایش شهرنشینی و بدتر شدن کیفیت هوا، رسیدگی به انتشار گازهای گلخانه‌ای برای محافظت از سلامت عمومی بسیار مهم است.

در پنج سال گذشته، شاهد رشد ابتکارات جدید برای کاهش آلودگی هوا، از محدودیت‌های دسترسی وسایل نقلیه گرفته تا برقی‌سازی ناوگان اتوبوس‌های عمومی و کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای در محل از ساختمان‌ها بودیم.

حمل‌ونقل عامل مهمی در آلودگی هوای شهری است و بسیاری از شهرداران را بر آن داشته تا اقدامات سختگیرانه‌تری مانند محدود کردن وسایل نقلیه آلاینده برای ورود به مناطق خاص یا کل شهرها را اجرا کنند. این اقدامات، جدایی‌ناپذیر از ابتکارات گسترده‌تر با هدف دستیابی به اهداف اقلیمی و افزایش تحرک شهری، شهرها را به جوامع سالم‌تر و قابل زندگی‌تر تبدیل می‌کند.

شهرها نه تنها به انتشار گازهای گلخانه‌ای ناشی از حمل‌ونقل بلکه از ساختمان‌ها و تولید انرژی نیز توجه می‌کنند. آنها در حال اجرای ابتکاراتی برای افزایش کارایی ساختمان، اجرای استانداردهای عملکرد و دور شدن از سوخت‌های فسیلی برای گرمایش و پخت‌وپز هستند. علاوه بر این، آنها در حال گسترش دسترسی به منابع انرژی پاک و ارائه خدمات ضروری به سکونتگاه‌های غیررسمی، مانند برق رسانی خانگی هستند.

مدیریت زباله، مداخله مهم در بسیاری از شهرهای جنوبی جهان، به ویژه آفریقاست. کشورهای جنوب صحرای آفریقا ۴۳ درصد زباله‌های شهری (۹ درصد روستایی) را جمع‌آوری و نزدیک به ۷۰ درصد آن را در دفن‌های باز دفع می‌کنند. مداخلات شامل کمپوست‌سازی، بازیافت و بهینه‌سازی جمع‌آوری زباله است.

شهرهای جهانی در خط مقدم نبرد با آلودگی هوا قرار دارند و ابتکارات جسورانه‌ای را برای محافظت از سلامت شهروندان اجرا می‌کنند. مراکز شهری با استفاده از مقررات و فناوری نوآورانه، استراتژی‌های متنوعی را برای دستیابی به هوای پاک به کار می‌گیرند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha