• چهارشنبه / ۹ اسفند ۱۴۰۲ / ۱۸:۲۷
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 1402120906310
  • منبع : روابط عمومی برنامه

از تولید بازی‌های «بچه زرنگ» تا انتشار فراخوان چهار فصل تئاتر ایران

از تولید بازی‌های «بچه زرنگ» تا انتشار فراخوان چهار فصل تئاتر ایران

اعلام برنامه نمایش مستند در مرکز گسترش، تولید بازی‌های رومیزی «بچه زرنگ»، انتشار فراخوان چهار فصل تئاتر ایران و... از جمله خبرهای دریافتی سینما و تئاتر است.

مستندهای «ریمانا واسی»، «اشکهای غزه»، «سه جرقه»، «سایه‌های بیروت»، «مکان‌های روح» و «قاف» یکشنبه و دوشنبه آینده در مرکز گسترش روی پرده می‌روند.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی، یکشنبه ۱۳ اسفندماه، از ساعت ۱۶ مستندهای «ریمانا واسی: خانه داستان‌ها» (خیمنا مالاگا سابوگال و پیوتر تورلژ)، «اشکهای غزه» (ویبکه لوک برگ) و «سه جرقه» (نایومی اومان) در سالن حقیقت مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی اکران می‌شوند.
همچنین دوشنبه ۱۴ اسفندماه مستندهای «سایه های بیروت» (ماریا آیزپورو)، «مکان‌های روح» (حمیده عیسی) و «قاف» (جود شهاب) روی پرده می‌روند.
تماشای این آثار که در هفدهمین جشنواره «سینماحقیقت» روی پرده رفتند برای دوستداران سینمای مستند، رایگان و آزاد است.

بازی های رومیزی «بچه‌زرنگ» از راه رسید/ نوروز خانوادگی بازی کنید

بازی های رومیزی «بچه‌زرنگ» به زودی برای عرضه نوروزی وارد بازار می شوند. 

به گزارش روابط عمومی پروژه، کاراکترهای انیمیشن سینمایی «بچه‌زرنگ» از ابتدای اکران در قالب‌های مختلفی همچون نوشت افزار در بازار عرضه شده و مورد استقبال مخاطبان قرار گرفتند و در ادامه تکمیل زنجیره شخصیت‌پردازی این انیمیشن (مرچندایزینگ) بازی‌های رومیزی «بچه‌زرنگ» نیز بعد از ۵ ماه از آغاز نمایش این اثر سینمایی، رونمایی شدند.

تا کنون پنج بازی رومیزی برای این انیمیشن سینمایی طراحی شده‌ که به مناسبت عید نوروز از سه بازی رونمایی شده و توسط شرکت بازیتا، وارد بازار می‌شوند. این بازی‌ها متناسب مخاطبان ۶ سال به بالاست و به نوعی طراحی شده‌اند که بتوان به صورت خانوادگی آنها را بازی کرد.

حامد علامتی مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان نیز در سخنان کوتاهی درباره طراحی این بازی ها بیان کرد: سینمای کودک و نوجوان به عنوان یک سینمای استراتژیک، در دوره جدید مورد اهتمام ویژه کانون به عنوان متولی کودک و نوجوان کشور است و ما معتقدیم پویانمایی یا همان انیمیشن که موثرترین رسانه برای مخاطب کودک و نوجوان محسوب می‌شود، باید بار عمده این ژانر را در سینما به دوش بکشد.

وی در پایان بیان کرد: ما با تولید و عرضه پیوست‌های مختلف برای فیلم بچه‌زرنگ، مثل بازی‌هایی که رونمایی شدند، تلاش می‌کنیم تا موضوع استمرار ارتباط مخاطب با قهرمان خلق شده و تحقق اهداف کانون در حوزه اثرگذاری بر مخاطب را به عنوان گام‌های بعد از ساخت یک انیمیشن سینمایی، به درستی برداریم.

بازی تیزبین، بازی دست چین و بازی ذره بین، سه بازی هستند که با پشتیبانی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و همکاری استودیو گروه هنرپویا، توسط شرکت بازیتا طراحی شده‌اند و فرایند عرضه گسترده آنها در فروشگاه‌های کتاب و اسباب بازی، پس از این رونمایی آغاز خواهد شد.

اکران انیمیشن سینمایی «بچه‌زرنگ» درحالی با گذشت پنج ماه از شروع اکران در سینماهای کشور همچنان ادامه دارد که تاکنون بیش از یک میلیون و ۹۰۰هزار نفر در سینماهای کشور به تماشای آن نشسته‌اند و این استقبال فروش بیش از ۶۲ میلیارد تومانی را برای این فیلم رقم زده است.

فراخوان پروژه‌ چهارفصل تئاتر ایران منتشر شد


دفتر مطالعات و پژوهش‌های مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری، از همه علاقه‌مندان نمایشنامه‌نویسی دعوت کرد، ایده‌های موجز خود را تا ۱۵ فروردین‌ماه ۱۴۰۳، برای شرکت در سیزدهمین دوره پروژه چهار فصل تئاتر ایران با عنوان «آفریننده‌ی ریشه‌ها؛ تبلور فرهنگ عامه در تئاتر»، ارسال کنند.

فراخوان سیزدهمین دوره پروژه‌ ملی جامع آموزش نمایشنامه‌نویسی چهارفصل تئاتر ایران از طرف دفتر مطالعات و پژوهش‌های مرکز هنرهای نمایشی حوزه‌ هنری با عنوان «آفریننده‌ی ریشه‌ها؛ تبلور فرهنگ عامه در تئاتر» منتشر شد.

در متن این فراخوان چنین آمده است:

«فرهنگ عوام در کشور صاحب فرهنگ و سنت خیزِ ایران، همواره آبشخور آثار اصیل چشمگیری در حوزه‌ی تئاتر و سینما و البته ادبیات این سرزمین بوده و خواهد ماند. هنوز بر این باوریم که تبلور جلوه‌های متنوع و فرهنگ‌عامه در جهان تئاتر و توجه به قابلیت‌های نمایشی آن‌ها در دل نمایشنامه‌نویسی معاصر ما جای خالیِ بسیاری از عناصر دیگر را پر خواهد کرد و جلوه‌اش جلوه‌ای پویا و پرتلالو خواهد بود.

در سیزدهمین گام از نوشکفتنِ پروژه‌ی جامع ملی آموزش درام‌نویسی به علاقه‌مندان خارج از پایتخت، بر آن شدیم تا عاشقانه و خالصانه از دست‌هایی که توان قلم گرفتن و نوشتن بر صفحه‌ی صحنه را دارند، بخواهیم که این بار درنگشان را در تداوم و پیوستگی با فصل پیشین، روی شناسایی وجوه نمایشی این عناصر با توجه به اقلیم و زیست‌بوم خود صاحب‌قلم و راه دادن آنها به ساختار و ساختمان اثر، قرار دهند.

پس، بدین‌وسیله از تمام یاران و همفکران علاقه‌مندان به نمایشنامه‌نویسی و حضور در فرآیند این پروژه دعوت می‌کنیم که ایده‌های مختصر خود را (تا سقف یک صفحه) تا ۱۵ فروردین‌ماه ۱۴۰۳ به دبیرخانه‌ی دائمی این پروژه یعنی دفتر مطالعات و پژوهش‌های مرکز هنرهای نمایشی حوزه‌ی هنری از طریق نشانی الکترونیک ۴fasl.drama@gmail.com ارسال کنند تا پس از تأیید اعضای هیئت‌علمی فصل، نگارش نسخه‌های کامل شده‌ی اولیه‌شان را آغاز کنند تا گام‌های بعدی یعنی کارگاه و اصلاح و بازنویسی و سر آخر چاپ و درنتیجه، ارائه و نشرش در سرتاسر ایران را تجربه کنند.

باشد که جان و تن و ذهن و روان ایران و ایرانی و باورها و اندیشه‌هایشان همواره با تمام ریشه‌های ملی، دینی، تاریخی و مذهبی‌اش پویا و پرحاصل بماند.

«پشت شیشه» در مستندات یکشنبه و «پاترپانچالی» در سینماتک خانه هنرمندان ایران

«پشت شیشه» به کارگردانی صابر الله‌دادیان در مستندات یکشنبه و نسخه مرمت شده فیلم سینمایی «پاترپانچالی» به کارگردانی ساتیا جیت‌رای در سینماتک خانه هنرمندان ایران نمایش داده و بررسی می‌شوند.


پنجاهمین برنامه «مستندات یکشنبه» که زیرمجموعه سینماتک خانه‌ هنرمندان ایران به پخش فیلم‌های مستند می‌پردازد، به نمایش فیلم مستند «پشت شیشه» به کارگردانی صابر الله‌دادیان اختصاص دارد. 
این برنامه یکشنبه ۱۳ اسفند ۱۴۰۲ از ساعت ۱۷ در سالن استاد فریدون ناصری برگزار می‌شود.
پس از نمایش فیلم نیز نشست نقد و بررسی با حضور محمدحسن داوودی (مدیر مدرسه صبح رویش- کودکان کار) سید احمد محیط طباطبایی (رئیس ایکوم ایران) و صابر الله‌دادیان (کارگردان و مستندساز) برگزار می‌شود.
علاقه‌مندان برای تهیه بلیت این برنامه می‌توانند به سایت تیوال نشانی tiwall.com/s/poshte.shishe مراجعه کنند.

پانصد و هفتاد و ششمین برنامه سینماتک خانه هنرمندان ایران نیز دوشنبه ۱۴ اسفند ۱۴۰۲ ساعت ۱۷ به نمایش نسخه مرمت شده فیلم سینمایی «پاترپانچالی» به کارگردانی ساتیا جیت‌رای محصول ۱۹۵۵ اختصاص دارد.
پس از نمایش فیلم نیز نشست نقد و بررسی با حضور ایلیا محمدی‌نیا (منتقد سینما) برگزار می‌شود.
کانو بانرجی، شارمیلا تاگور، کارونا بانرچی، اوما داسگوپتا، چونیبالا دوی، تولسی چاکرابورتی، سوبیر بانرجی و... بازیگرانی هستند که در این فیلم ایفای نقش کرده‌اند.
علاقه‌مندان برای تهیه بلیت این برنامه می‌توانند به سایت تیوال نشانی tiwall.com/s/pather.panji۲ مراجعه کنند.

 «وارنیش» در سینماتک خانه هنرمندان ایران نمایش داده و بررسی می‌شود

فیلم کوتاه «وارنیش» به تهیه‌کنندگی و کارگردانی دکتر مه‌ناز رونقی، سه‌شنبه ۱۵ اسفند ۱۴۰۲ ساعت ۱۷ در سینماتک خانه هنرمندان ایران نمایش داده می‌شود.

پس از نمایش این فیلم نیز نشست نقد و بررسی با حضور لادن نیکنام (منتقد هنری) و دکتر مه‌ناز رونقی (کارگردان) برگزار می‌شود. 

پوریا فلاح، حامد شریفی، هادی عامری، نهال صادقی و رویا جاویدنیا بازیگرانی هستند که در این فیلم ایفای نقش کرده‌اند.

علاقه‌مندان برای تهیه بلیت این برنامه می‌توانند به سایت تیوال نشانی https://www.tiwall.com/s/varnish۲ مراجعه کنند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha