• سه‌شنبه / ۱ اسفند ۱۴۰۲ / ۱۵:۰۷
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1402120100488
  • خبرنگار : 71129

مسلمانان آمریکا در مواجهه با اتهامات اف.بی.آی

مسلمانان آمریکا در مواجهه با اتهامات اف.بی.آی

شورای روابط اسلامی-آمریکایی به عنوان بزرگترین سازمان آزادی‌های مدنی مسلمانان در ایالات متحده علیه تاثیر منفی «لیست ترور» اف.بی.آی که جامعه مسلمانان در این کشور را هدف قرار داده، اعتراض کرده‌اند.

به گزارش ایسنا، «ادوارد احمد میچل»، معاون مدیر اجرایی شورای روابط اسلامی-آمریکایی گفت، این سیستم نظارتی به صورت چشمگیری زندگی روزانه مسلمانان در سراسر آمریکا را در بخش‌های مختلف تحت تاثیر قرار می‌دهد.

 به نقل از خبرگزاری آناتولی، وی ادامه داد: مسلمانان آمریکایی شاید حتی برای درخواست شغل یا افتتاح حساب یا حتی سوار شدن در هواپیما دچار مشکل می‌شوند. آنها ممکن است مجبور شوند نسبت به سایر شهروندان آمریکایی اقدامات بیشتری انجام دهند.

معاون شورای روابط اسلامی-آمریکایی به منشا اصلی این لیست اشاره کرد که پس از حوادث ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ در ایالات متحده ایجاد شده و در آن موقع، اف.بی.آی یک مکانیسم نظارتی را برای هدف قرار دادن مسلمانان در آمریکا ارائه کرد. این لیست، شامل اسامی افرادی است که به نظر می‌رسد توسط دولت مظنون هستند حتی اگر هیچ جرمی را هم مرتکب نشده باشند.

پیامدهای وحشتناک

میچل با بیان اینکه مسلمانان آمریکایی بی‌گناه درگیر یکسری مشکلات مانند زیر سوال رفتن اعمال مذهبی مثل اینکه چند بار در روز عبادت می‌کنند یا اینکه چه امامی را دوست دارند، خواهند شد، افزود: این لیست باعث بروز یکسری مسائل خیلی وحشتناک می‌شود.

این مقام مسئول در شورای روابط اسلامی-آمریکایی خاطرنشان کرد: به طور مثال یک فرد بارها در حین رانندگی توسط پلیس محلی که نام او را در لیست دیدند، متوقف شد. نام این فرد به اشتباه در این فهرست قرار داشت و پلیس با اسلحه به او نزدیک شد و او را متوقف کرد.

وی همچنین یادآور شد که این موضوع در ژانویه ۲۰۲۳ دوباره مورد توجه قرار گرفت، زمانی که یک هکر سوئیسی فهرست نظارتی را به صورت آنلاین افشا کرد و مواردی از هویت‌های اشتباه، از جمله کودکانی که به اشتباه به دلیل شباهت‌های نامی در آن گنجانده شده بودند را فاش کرد.

معاون مدیر شورای روابط اسلامی-آمریکایی همچنین خاطرنشان کرد: چنین فهرستی نه تنها آزادی‌های فردی را به خطر می‌اندازد بلکه نژادپرستی و تبعیض نژادی را در داخل جامعه گسترش می‌دهد. سال گذشته میلادی، حدود ۵۰۰۰ شکایت مرتبط با تبعیض و سایر مسائل دریافت کردیم. در واقع با کاهش ۲۳ درصدی نسبت به سال قبلتر روبرو بودیم اما هنوز این میزان باز هم زیاد است و همه آن به این دلیل است که این افراد، مسلمان هستند. این میزان، هنوز هم زیاد است.

ما با این فهرست مبارزه می‌کنیم

میچل در واکنش به چنین چالشی اعلام کرد، شورای روابط اسلامی-آمریکایی شکایتی حقوقی علیه این فهرست تنظیم کرده که هدفش حفظ حقوق مدنی مسلمانان در آمریکاست.

وی به تعهد این شورا برای پیگیری عدالت برای آن دسته از افرادی که به صورت ناعادلانه هدف این روند قرار گرفته‌اند، تاکید و به بررسی این پرونده در دیوان عالی آمریکا اشاره کرد.

میچل همچنین نسبت به تلاش‌های دولت برای رد شکایت‌ها با حذف افراد از فهرست نظارت قبل از تکمیل مراحل قانونی هشدار داد و گفت: دولت از بار مسئولیت این روند که به صورت غیرقانونی چنین تصمیمی گرفته، طفره می‌رود.

این مقام مسئول ادامه داد، با وجود تمامی موانع این شورا همچنان پیگیر عدالت است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha