• سه‌شنبه / ۶ اردیبهشت ۱۴۰۱ / ۱۴:۲۷
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1401020603445
  • خبرنگار : 71415

افزایش ۹ درصدی اسلام‌هراسی در آمریکا در سال گذشته

افزایش ۹ درصدی اسلام‌هراسی در آمریکا در سال گذشته

یک نهاد مربوط به حقوق مدنی مسلمانان آمریکا اعلام داشت که ایالات متحده در سال گذشته میلادی شاهد رشد ۹ درصدی تبعیض علیه مسلمانان در این کشور بوده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از روزنامه دیلی صباح، مقامات شورای روابط آمریکایی-اسلامی (CAIR) یک کنفرانس مطبوعاتی با هدف انتشار یافته‌های یک گزارش تحت عنوان"همچنان مظنون: تاثیر اسلام‌هراسی ساختاری" برگزار کردند.

طبق این گزارش، این شورا در سال گذشته میلادی تعداد ۶۷۲۰ مورد شکایت را شامل مسائلی اعم از مهاجرت، تبعیض مسافرتی، اعمال قانون و یا خارج از چارچوب عمل کردن دولت، حوادث ناشی از نفرت و غرض‌ورزی، حقوق گمرکی، حوادث مدارس و حوادث حوزه آزادی بیان دریافت کرده است.

نیهاد عواد، مدیر اجرایی ملی شورای روابط آمریکایی - اسلامی در این کنفرانس مطبوعاتی گفت: این رقم نماینده بالاترین تعداد پرونده‌های گزارش شده به این شورا در ۲۷ سال اخیر است.

عواد متذکر شد، این گزارش خودش گویای همه چیز هست و تصریح کرد: "در جامعه ما اسلام‌هراسی ساختاری و عمیق است."

او بیان داشت: در آمریکا، اسلام‌هراسی تبدیل به یک جریان اصلی شده است. این مشکل راهش را به نهادهای دولتی و حوزه عمومی از طریق قوانین، سیستم‌ها، گفتمان سیاسی و دیگر مظاهر باز کرده است.

این گروه اعلام داشت، از میان شکایاتی که در مدت مذکور دریافت کرده ۲۸۲۳ مورد مربوط به مهاجرت و مسائل مرتبط با سفر، ۷۴۵ مورد مربوط به شکایت از تبعیض در محل کار و ۵۵۳ شکایت مربوط به برخورد با آنها در اماکن عمومی و همچنین ۶۷۹ مورد شکایت نیز مرتبط با حوزه اعمال قانون و خارج از چارچوب عمل کردن دولت در کنار چندین دسته‌بندی دیگر است.

طبق این گزارش، موارد مربوط به شکایات حوزه اعمال قانون و خارج از چارچوب عمل کردن دولت ۵۵ درصد افزایش در سال ۲۰۲۱نشان داده است، در حالی که شکایات در حوزه حوادث مرتبط با نفرت و غرض‌ورزی نیز افزایش ۲۸ درصدی داشته است؛ مورد آخر شامل برداشتن اجباری حجاب،‌ اذیت و آزار، خرابکاری و حملات فیزیکی می‌شود.

عواد گفت معتقد است که دولت آمریکا می‌تواند بخشی از راه‌حل مهار اسلام‌هراسی باشد.

او گفت: ما امروز از کنگره آمریکا می‌خواهیم قانونی را تصویب کند که به موجب آن اعطای بودجه فدرال آژانس‌های مجری قانون محلی منوط به مستندسازی و گزارش دادن جرایم ناشی از نفرت به پایگاه داده ملی اف.بی.آی شود. این امر انگیزه‌ای به مجریان قانون محلی خواهد داد تا تهدید اسلام‌هراسی را جدی بگیرند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha