• چهارشنبه / ۲۵ بهمن ۱۴۰۲ / ۰۸:۰۶
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1402112517681
  • خبرنگار : 71974

استاد دانشگاه جامع امام‌حسین(ع) در گفت‌وگو با ایسنا:

عرصه انتخابات فرصتی برای تغییر و تحولات است

عرصه انتخابات فرصتی برای تغییر و تحولات است

استاد دانشگاه جامع امام‌حسین(ع) گفت: انتخابات فرصت مناسبی برای تغییر و تحولات سیاسی در کشور است، مردم اگر نسبت به اداره کشور انتقاداتی را وارد می‌دانند، عرصه انتخابات فرصتی برای تغییر و تحولات است. 

علی سعیدی استاد دانشگاه جامع امام‌حسین(ع) در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اهمیت انتخابات پیش رو در سرنوشت سیاسی مردم اظهار کرد: نظام جمهوری اسلامی به عنوان یک نظام با ماهیت مردم سالارانه همواره تکیه بر آرا مردم داشته و از ابتدای انقلاب مردم نقش مهمی در انتخاب اجزای آن و حتی به صورت غیرمستقیم چیدمان مدیران داشته است. 

این استاد دانشگاه ادامه داد: انتخابات فرصت مناسبی برای تغییر و تحولات سیاسی در کشور است، مردم اگر نسبت به اداره کشور انتقاداتی را وارد می‌دانند عرصه انتخابات فرصتی برای تغییر و تحولات است. 

وی افزود: راه‌های انتقال قدرت چندین مسیر دارد، اما فرایند انتقال قدرت به صورت مسالمت آمیز به معنای مشارکت در انتخابات است، اردوکشی‌هایی خیابانی نیز توسط برخی از رسانه‌های معاند مطرح شده بود که تجربه نشان داد که تنها منجر به ناامنی در کشور خواهد شد. 

سعیدی با بیان اینکه مشارکت در انتخابات متاثر از اعمال نظر برخی از نخبگان سیاسی و چهره‌های مشهور سیاسی ورزشی است، عنوان کرد: چهره‌های شاخص فرهنگی و سیاسی نقش بسیار مهمی در اجماع نظر میان جامعه دارند، بنابراین باید از این ظرفیت برای افزایش میزان مشارکت استفاده کرد. 

این استاد دانشگاه عنوان کرد: نخبگان سیاسی می‌توانند با تبیین موضوعات و شبهاتی که رسانه‌های معاند ایجاد کردند نسبت به اقناع مردم برای مشارکت اقدام کنند، میدان دادن به نخبگان باعث می‌شود که نظرات غیرکارشناسی و غیرواقعی در میان افکار عمومی کاهش یابد. 

وی ادامه داد: بحث موضوع میزان مشارکت یکی از پارامترهای انتخابات است که ممکن است تحت تاثیر عوامل مختلف در طی بازه زمانی‌های مختلف میزان آن در نوسان باشد، شفاف سازی و افزایش آگاهی مردم می‌توانند نقش مهمی در میزان مشارکت داشته باشد. دولت می‌تواند با ارائه گزارش شفاف از وضعیت فعلی و اقدامات صورت گرفته مردم را نسبت به تحولات آگاه سازد، اینکه مردم بدانند که کسانی که با رای آنها صاحب قدرت شدند چه اقداماتی انجام دادند،‌ می‌تواند در اقناع سازی مردم برای مشارکت موثر باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha