• دوشنبه / ۱۶ بهمن ۱۴۰۲ / ۱۴:۰۳
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1402111612057
  • خبرنگار : 50640

افزایش تعداد دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی چهارمحال و بختیاری با وجود کاهش رشته‌ها

افزایش تعداد دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی چهارمحال و بختیاری با وجود کاهش رشته‌ها

ایسنا/چهارمحال و بختیاری رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان چهارمحال و بختیاری گفت: با کاهش رشته‌ها تعداد دانشجویان افزایش پیدا کرد به طوری که تعداد دانشجویان ورودی مهرماه ۱۴۰۲ نسبت به مدت مشابه سال قبل، ۱۳ درصد افزایش پیدا کرد و این افزایش به دلیل آموزش‌های مهارتی این دانشگاه است.

غلامرضا  آقابابایی ۱۶ بهمن ماه در نشست خبری با اصحاب رسانه چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه در حال حاضر دانشگاه علمی و کاربردی هفت مرکز فعال دارد که ۳۶۳۲دانشجو در حال تحصیل هستند، اظهار کرد: از این تعداد۲۰۶۲ نفر در مقطع کاردانی و ۱۹۷۰دانشجو در مقطع کارشناسی مشغول به تحصیل هستند که ۵۷ درصد دانشجویان را مقطع کاردانی و ۴۳ درصد را مقطع کارشناسی تشکیل می‌دهد که از این تعداد ۷۹۰ نفراز دانشجویان خانم و ۲۸۴۲ نفر از دانشجویان آقا هستند. 

وی افزود: تعداد مدرسان این دانشگاه ۵۲۴ نفر است که ۳۱۴ نفر از مدرسان آقا و ۲۱۰ نفر از  مدرسان را خانم تشکیل داده‌اند، ضمن اینکه در یک سال گذشته دو فراخوان جذب مدرس برای دانشگاه علمی کاربردی منتشر شد که فراخوان اول نتایج آن اعلام شد و در فراخوان دیگر ۳۲ مدرس به مدرسان دانشگاه علمی کاربردی افزوده خواهد شد.

آقابابایی با اشاره به اینکه دانشگاه علمی کاربردی در استان طرحی را  تحت عنوان طرح آمایش آموزش عالی اجرا کرده است، تصریح کرد: در همین راستا برای مهرماه سال‌جاری تعداد ۱۵۵ کد رشته به ۸۸ کد رشته کاهش یافت و تعدادی از کد رشته‌هایی که مورد نیاز جامعه نبود حذف شد.

وی ادامه داد: با کاهش رشته‌ها تعداد دانشجویان افزایش پیدا کرد به طوری که تعداد دانشجویان ورودی مهرماه  ۱۴۰۲ نسبت به مدت مشابه سال قبل، ۱۳ درصد افزایش پیدا کرد و این افزایش به دلیل آموزش‌های مهارتی این دانشگاه است.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گفت: آموزش‌های دانشگاه علمی کاربردی ۷۰ درصد به صورت عملی و ۳۰ درصد به صورت نظری ارائه می‌شود که برگزاری دوره‌ها بر اساس تصمیم شورای گسترش در راستای نیاز جامعه گرفته می‌شود که اعضای این شورا متشکل از مدیرکل صنعت معدن تجارت استان، مدیرکل سازمان تامین اجتماعی، نماینده سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان و رئیس اتاق اصناف است.

وی در ادامه تصریح کرد: دانشگاه علمی کاربردی تقربیاً از ابتدای دولت کاری را تحت عنوان طرح آباد آغاز کرده است که در راستای آموزش برای اشتغال دانش آموختگان انجام شده است که آموزش‌ها در قالب افزایش مهارت به فارغ‌التحصیلان سایر دانشگاه‌ها ارائه می‌شود تا بتوانیم برای آنها ایجاد اشتغال کنیم.

آقابابایی با اشاره به اینکه دانشگاه علمی کاربردی نگاه ویژه‌ای به اشتغال دانش آموختگان  دارد، عنوان کرد: در جامعه امروزی ایجاد یک شغل جهاد است که در همین راستا یک دوره ۶۰ ساعته الگو سازی و دوخت لباس زنانه آغاز شده که نزدیک به ۳۰ نفر مهارت کسب کردند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گفت: مولفه اصلی دانشگاه علمی و کاربردی اشتغال مبنی بر تولید است که در بحث مولفه مهارتی سعی کردیم اقدام موثری را انجام دهیم.

وی خاطرنشان کرد: رشته‌هایی مانند کارشناسی مدیریت امور اداری و منابع انسانی،  کارشناسی حقوق ثبت اسناد و املاک،  معماری با گرایش طراحی داخلی به رشته‌های این دانشگاه اضافه شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha