• دوشنبه / ۲۹ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۱:۲۸
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1403112921415
  • خبرنگار : 50975

امروز آخرین مهلت بهره‌مندی از بخشودگی جرایم مالیاتی

امروز آخرین مهلت بهره‌مندی از بخشودگی جرایم مالیاتی

ایسنا/چهارمحال و بختیاری مدیرکل امور مالیاتی چهارمحال و بختیاری گفت: امروز ۲۹ بهمن، آخرین مهلت استفاده از بخشودگی جرایم مالیاتی قابل بخشش برای اشخاص حقیقی تا سقف ۵ میلیارد ریال و برای اشخاص حقوقی تا سقف ۲۰ میلیارد ریال است.

عزیزالله گنجی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: با توجه به محدود بودن زمان باقی‌مانده، مودیان باید در اسرع وقت نسبت به پرداخت بدهی مالیاتی خود اقدام کنند تا از این امکان ویژه بهره‌مند شوند.

مدیر کل امور مالیاتی چهارمحال و بختیاری افزود: امروز ۲۹ بهمن، آخرین مهلت استفاده از بخشودگی جرایم مالیاتی قابل بخشش برای اشخاص حقیقی تا سقف پنج میلیارد ریال و برای اشخاص حقوقی تا سقف ۲۰ میلیارد ریال است.

گنجی گفت: این تسهیلات شامل مالیات و عوارض مربوط به هر سال یا هر دوره خواهد بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha