• چهارشنبه / ۱ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۴:۴۲
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1403120100561
  • خبرنگار : 50975

چهارمحال و بختیاری جزو پنج استان برتر در زمینه معادن است

چهارمحال و بختیاری جزو پنج استان برتر در زمینه معادن است

ایسنا/چهارمحال و بختیاری معاون امور معادن و صنایع اداره کل صمت چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه این استان جزو پنج استان برتر در زمینه معادن است، گفت: با وجود ریسک‌های بالا در حوزه معدن، تلاش شده تا سرمایه‌گذاران معتبر از سایر استان‌ها جذب شوند.

امیر ارسلان سیدین امروز اول اسفند در حاشیه بازدید از واحدهای صنعتی و تولیدی در چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: در دو سال اخیر ۹ پروژه برای شناسایی پتانسیل‌های معدنی استان شامل انواع مواد معدنی، سیلیس، گچ، خاک‌نسوز و ... تعریف و شناسایی شده است. 

معاون امور معادن و صنایع صمت چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه توسعه و جایگزینی معادن به جای نفت از توصیه‌های مقام معظم رهبری است، گفت: طی دو سال اخیر رشد بسیار خوبی در حوزه توسعه معادن داشتیم و ظرفیت قانونی برای صدور مجوزهای معدنی در استان به صورت ۱٠٠ درصد صادر شد.

وی با بیان اینکه نتایج این مطالعات در اختیار سرمایه‌گذاران قرار می‌گیرد تا بتوانند محدوده‌های معدنی را ثبت و درخواست مجوز کنند، بیان کرد: برای تسهیل در صدور مجوزها، ماده ۲۴ مکرر قانون معادن فعال شده و اختلافات با ادارات دیگر حل و فصل شده است.

سیدین به رشد ۹۰ درصدی وصول حقوق دولتی معادن اشاره کرد و گفت: ماده ۸۳ آیین‌نامه اجرایی قانون معادن به استان اجازه داده تا محدوده‌های معدنی را خارج از فرایند مزایده به سرمایه‌گذاران واگذار کند.

معاون امور معادن و صنایع اداره کل صمت چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه این استان جزو پنج استان برتر در زمینه معادن است، بیان کرد: با وجود ریسک‌های بالا در حوزه معدن، تلاش شده تا سرمایه‌گذاران معتبر از سایر استان‌ها جذب شوند.

سیدین در ادامه به فرآیند صدور مجوزها و محدودیت‌های زمانی اشاره کرد و توضیح داد: مجوزها در بستر سامانه‌ای انجام می‌شود که دخالت‌های دستی را کاهش می‌دهد.

 وی با بیان اینکه تسهیلات و مشوق‌های دولتی برای سرمایه‌گذاران در کمترین زمان ممکن صادر می‌شوند، خاطرنشان کرد: تسهیلات نیز بر اساس نیازهای کشور و برنامه‌های توسعه‌ای پرداخت می‌شود. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۳-۱۲-۰۱ ۱۵:۴۲

حیف از این کوه ها که به عنوان عامل جذب بارندگی با معدن محو می شود