• پنجشنبه / ۲ اسفند ۱۴۰۳ / ۲۲:۵۳
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1403120201489
  • خبرنگار : 50975

آیین اختتامیه جشنواره ملی باران در فرهنگسرای شهرکرد برگزار شد

آیین اختتامیه جشنواره ملی باران در فرهنگسرای شهرکرد برگزار شد

ایسنا/چهارمحال و بختیاری با حضور مسئولین استانی اختتامیه جشنواره ملی باران در فرهنگسرای شهرکرد برگزار و از منتخبین تجلیل شد.

فاطمه برزکار شامگاه دوم اسفندماه در آیین اختتامیه جشنواره ملی باران اظهار کرد: ۲۶۳ اثر به اولین جشنواره ملی باران ارسال و پس از بازبینی ۳۵ اثر به مرحله داوری رسید، در نهایت هشت اثر برگزیده در بخش‌های انیمیشن و داستان انتخاب شدند.

دبیر جشنواره ملی باران با بیان اینکه در این دوره بخش مستند به داوری ارسال نشد چراکه به حد نصاب نرسید، گفت: کار مستند بسیار دشوار است و کسانیکه مستند می‌سازند، در دوران بعد اتفاقاتی بهتری برایشان رقم خواهد خورد.

وی ادامه داد: امید می‌رود فیلم‌های کوتاه که برای اکران جایی به جز اینگونه جشنواره‌ها ندارند و با موضوعات مختلف همچون آسیب‌های اجتماعی، اعتیاد و ... ساخته می‌شود، بتوانند مجوز و شرایطی فراهم شود تا در سراسر سینماهای کشور این آثار فاخر نیز اکران شوند.

برزکار افزود: همچنین فیلم‌سازهای کوتاه هم باید دیده شوند و از زحماتشان تقدیر شود، ارتقای آگاهی عمومی، پیشگیری و کاهش اعتیاد، تغییر نگرش‌ها و باورهای نادرست، حمایت از افراد در حال ترک اعتیاد، نمایش تلاش‌ها و اقدامات موثر و تشویق به تولید آثار هنری برگزار شد.

در ادامه احسان قائدی رئیس حوزه هنری استان با بیان اینکه میزبانی از جشنواره ملی فیلم کوتاه باران به همت شبکه مردمی شمیم انجام شد، گفت: یکی از رسالت‌های هنر پرداختن به مسائل جامعه است، در حوزه هنری، کشور و استان مهم‌ترین دغدغه، امور اجتماعی است و می‌طلبد با همکاری همه هنرمندان همدلی، امید و همیاری در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی تلاش شود.

وی با بیان اینکه هنرمند آیینه تمام قد جامعه است، بیان کرد: مهم‌ترین کارکرد مستند، فیلم کوتاه، رمان و موسیقی این است که حال جامعه را خوب کند و واقعیت‌های جامعه را نشان دهند.

قائدی با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین معضلاتی که در این استان نیز با وجود جمعیت کم گریبان‌گیر برخی افراد شده، معضل اعتیاد است، گفت: هنرمندان این استان در عرصه فیلم و مستند دغدغه مسائل اجتماعی را دارند و این خدمتی بسیار بزرگ به جامعه است.

وی خاطرنشان کرد: مهم‌ترین نکته این است که این استان حمایت شود چراکه چهارمحال و بختیاری یکی از قطب‌های ساخت فیلم و مستند است و لازم است دبیرخانه این جشنواره در شهرکرد باقی‌ بماند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha