• یکشنبه / ۱۵ بهمن ۱۴۰۲ / ۱۸:۱۵
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 1402111511444
  • خبرنگار : 71963

با هدف رفع مسائل و نیازهای بخش های صنعت و تجارت صورت گرفت

تفاهم‌نامه همکاری مشترک آموزشی و تحقیقاتی بین دانشگاه صنعتی امیرکبیر و یک شرکت نساجی

تفاهم‌نامه همکاری مشترک آموزشی و تحقیقاتی بین دانشگاه صنعتی امیرکبیر و یک شرکت نساجی

حسب منویات مقام معظم رهبری در دیدار با تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی بمنظور توجه به صنایع کوچک و متوسط و با هدف رفع مسائل و نیازهای بخش‌های صنعت و تجارت تفاهم‌نامه همکاری مشترک آموزشی و تحقیقاتی بین دانشگاه صنعتی امیرکبیر و یک شرکت نساجی به امضا رسید.

به گزارش ایسنا، نشست فرشاد مقیمی، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران و دکتر "علیرضا رهایی" رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر و اعضای هیأت مدیره اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک برگزار شد.

دانشگاه صنعتی امیرکبیر و شرکت مدیریت زنجیره ارزش صنایع همگن پوشاک شهر فرودگاهی(سهامی خاص) در حاشیه نشست، با هدف همکاری آموزشی، تحقیقاتی، فناوری، مشاوره‌ای و مطالعاتی در جهت رفع مسائل و نیازهای بخش‌های صنعت و تجارت مورد نیاز این مجموعه‌ها تفاهم نامه همکاری مشترک منعقد کردند.

این تفاهم نامه راهبردی دو جانبه با هدف رشد و ارتقاء تحقیق و توسعه در زنجیره ارزش صنعت نساجی، مد و پوشاک و بهره‌گیری از امکانات مختلف علمی، تحقیقاتی، آموزشی، آزمایشگاهی، نوآوری و فناوری بین دکتر علیرضا رهایی سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیر و ابوالقاسم آقاحسین شیرازی مدیر عامل شرکت مدیریت زنجیره ارزش صنایع همگن پوشاک شهر فرودگاهی(سهامی خاص) و هوشیار فقیهی رییس هیات مدیره شرکت منعقد شد.

موضوع تفاهم نامه، همکاری‌های آموزشی و پژوهشی، کاربردی، نوآوری و فناوری مرتبط با صنعت نساجی، مد و پوشاک با هدف ایجاد و تقویت تحقیق و توسعه مشارکتی و بررسی میزان نیاز به فناوری‌های نوین توسط کارشناسان و متخصصان طرفین و برنامه‌ریزی جهت دستیابی به موارد اولویت‌دار می‌باشد.

رهایی رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر در این نشست با بیان اینکه صنایع نساجی و پوشاک به لحاظ اقتصادی و رفع نیاز مردم در جایگاه ویژه‌ای قرار دارد، گفت: شکوفایی در مجموعه پوشاک و نساجی که امروز به وجود آمده است را باید به فال نیک بگیریم.

وی اضافه کرد: ایجاد فضای رقابتی و حمایت از صادرات در این حوزه جزو ضروریات است، باید مزیت‌های متعددی به لحاظ کیفی و اقتصادی برای کمک به این فضای رقابتی به وجود بیاوریم.
دکترمقیمی معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران هم در این نشست با اشاره به دیدار اخیر جمعی از تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی با مقام معظم رهبری افزود: مقام معظم رهبری روی مسأله صنایع خرد، کوچک و متوسط تأکید ویژه دارند که این موضوع تکلیف ما را برای ارائه خدمات و تأمین زیرساخت‌های لازم بیشتر می‌کند.

به گزارش روابط عمومی عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، نوی، با اشاره به اهمیت سازمان متبوع خود در مجموعه وزارت صمت اضافه کرد: با توجه به استقرار ۶۵ درصد از واحدهای تولیدی در مجموعه شهرک‌ها و نواحی صنعتی کشور، نقش سازمان ما در به‌همرسانی فعالیت‌های توسعه‌ای، شکل‌گیری و توسعه زنجیره تأمین، خوشه‌های کسب و کار و تأمین زیرساخت‌های صنعتی، وزیر صنعت، معدن و تجارت به موضوعات مرتبط با سازمان ما نگاه خاصی دارند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha