به گزارش ایسنا، حمیدرضا محمدی گفت: اعزامهای دوره جدید از ۱۷ دیماه تا ۲۲ اسفندماه پیشبینی شده است. اعزامهای ماههای رجب و شعبان نیز در این دوره زمانی قرار دارد و تا آغاز ماه رمضان به پایان میرسد که برای بازه زمانی بعد، که همزمان با نوروز است نیز برنامهریزی دیگری میشود.
او با بیان اینکه برای اعزام بیش از ۴۰ هزار نفر زائر ظرفیت ایجاد شده است، افزود: این ظرفیتسازیها به مرور توسط شرکتهای مجری در حال افزایش است و در این دوره زمانی تعداد بیشتری ظرفیت ایجاد خواهد شد و تعداد بیشتری از مشتاقان به عتبات مشرف میشوند.
معاون عتبات عالیات سازمان حج و زیارت درباره اعزامهای دیماه نیز یادآور شد: تا هفدهم دیماه، که برنامهریزی اعزامهای آن قبلا انجام شده است، ۲۰ هزار نفر رهسپار سفر زیارتی عتبات عالیات عراق شدهاند.
او درباره هزینههای سفر عتبات گفت: حدود قیمتی سفر زیارتی به عراق از مبدأ تهران برای سفرهای زمینی از ۵ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان تا حدود ۸ میلیون است و هزینه برای سفرهای هوایی نیز از ۱۱ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان تا ۱۶ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان در نظر گرفته شده است، که البته سعی شده هزینهها مدیریت شود.
به گفته محمدی، این هزینهها خدماتی چون حمل و نقل، تغذیه و تدارکات، بیمه، اسکان در هتل و امنیت را پوشش میدهد.
او این توضیح را اضافه که سفرها در دو قالب زمینی و هوایی و در بستههای مختلف و از اقصی نقاط کشور انجام میشود که تفاوت قیمتها نیز بهدلیل درجهبندی کاروانها، سطحبندی هتلها، خدمات حمل و نقل، شهر مبدأ اعزام زائران و ... است، اما کیفیت خدمات بیمه، تغذیه، بهداشتی و فرهنگی یکسان است.
محمدی همچنین بیان کرد: برنامهریزی برای رشد سطح خدمات و افزایش رضایتمندی زائران انجام شده است که قطعا رضایت، عزت، کرامت، سلامت و امنیت زائران اولویت ما محسوب میشود.
معاون سازمان حج و زیارت افزود: متقاضیان میتوانند برای نامنویسی به سامانه عتبات به نشانی atabat.haj.ir یا ۲۷۰۰ دفتر زیارتی سراسر کشور مراجعه کرده و زمان اعزام را مدنظر قرار دهند.
محمدی همچنین به متقاضیان سفر زیارتی عتبات عالیات عراق توصیه کرد چنانچه قصد زیارت عتبات عالیات را دارند حتما از طریق دفاتر زیارتی دارای مجوز سازمان حج و زیارت اقدام کنند تا در بهرهمندی از خدمات اسکان، تغذیه و درمان اطمینان خاطر داشته باشند.
انتهای پیام
نظرات