• دوشنبه / ۱۸ دی ۱۴۰۲ / ۱۲:۲۸
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1402101812845
  • خبرنگار : 50598

رئیس دانشگاه اراک:

اگر امروز هوای اراک آلوده است یعنی صنعت به علم و پژوهشگران بها نداده است

اگر امروز هوای اراک آلوده است یعنی صنعت به علم و پژوهشگران بها نداده است

ایسنا/مرکزی رئیس دانشگاه اراک با بیان اینکه اگر امروزه هوای اراک آلوده است یعنی صنعت به علم و پژوهشگران بها نداده است، گفت: با علم می‌توانیم هم صنعت را زنده نگه داریم و هم باعث جلوگیری از آسیب به مردم شویم.

مجتبی ذوالفقاری، دوشنبه ۱۸ دی ماه در مراسم تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر دانشگاه اراک اظهار کرد: اگر پرچمی از دانشگاه اراک در عرصه‌های ملی و بین‌المللی بالاست به خاطر حضور اساتید و پژوهشگران است.

وی ادامه داد: یکی از دغدغه‌های ما در دانشگاه اراک، جایگاه و رتبه بندی دانشگاه است که با تلاشی که حوزه معاونت پژوهشی انجام داد پیشرفت داشته‌ایم. امیدواریم با وجود کمبودهایی که وجود دارد بتوانیم روز به روز رتبه علمی دانشگاه را ارتقا دهیم.

ذوالفقاری با بیان اینکه همه همکاران با ذوق و شوق از طرح‌های پژوهشی حمایت می‌کنند و کارهای یکدیگر را تقویت می‌کنند گفت: هر فردی یک توانمندی خاصی دارد که می‌تواند کارهای علمی فرد یا گروه دیگر را تقویت کند.

وی با بیان اینکه مهمترین سندی که یک کار تحقیقی را بیان می‌کند، مقاله است افزود: موضوع مهم پیش رو برای دانشگاه اراک، ارتقاء رتبه دانشگاه در رتبه‌بندی ملی و بین‌المللی است. کارگروهی برای این مهم تشکیل شده و قرار است به صورت متمرکز این موضوع را رصد کند.

رئیس دانشگاه اراک تصریح کرد: موضوع رنکینگ دانشگاه مورد توجه جدی قرار خواهد گرفت و برای این مهم، سرمایه گذاری خواهیم کرد.

وی با بیان اینکه پژوهش بایستی بر اساس واقعیت های روز انجام شود گفت: با وجود اینکه هوش مصنوعی و روش‌های مختلفی در جهان پدید آمده‌اند ولی هیچکدام نافی تلاش و کوشش نیستند چراکه جریان عالم هیچگاه منفی نیست و جریانی توحیدی است. وقتی با تمام وجود تلاش کنیم، غیرممکن است که نتیجه نگیریم.

ذوالفقاری با تاکید بر اینکه از قابلیت جوانان امروزی باید استفاده کنیم تا رشد داشته باشیم افزود: در یکسال اخیر رویکرد عملیاتی طرح تحولی دانشگاه را ارائه دادیم تا ضمن حفظ چارچوب اصلی دانشگاه، پژوهش را داخل کلاس بیاوریم و کلاس‌های حل مسئله داشته باشیم. کلاس‌های درس باید از جلسه اول تا آخر برای انجام یک طرح پژوهشی و به صورت هدفدار تشکیل شوند. این ترم چند کلاس را مطابق این طرح ایجاد کردیم.

ذوالفقاری با بیان اینکه پژوهش مایه امید در جامعه است افزود: ما باید به رویکرد رو به جلو توجه کنیم و با نشاط علمی کار کنیم. پژوهش دوگانه‌ها را از بین می‌برد و این وظیفه دانشگاه است که این کار را انجام دهد.

وی با بیان اینکه اگر استاد و دانشگاه حمایت شوند تمام مشکلات حل خواهد شد تصریح کرد: آب کم است ولی با علم می‌توان جبرانش کرد. ما مشکل آب نداریم بلکه مشکل اجرای فناوری در بخش کشاورزی داریم که دانشگاه می‌تواند این مشکل را حل کند.

رئیس دانشگاه اراک افزود: اگر امروزه هوای اراک آلوده است یعنی صنعت به علم و پژوهشگران بها نداده است. با علم می‌توانیم هم صنعت را زنده نگه داریم و هم باعث جلوگیری از آسیب به مردم شویم. اگر ظرفیت‌های دانشگاه اراک را به استان معرفی کنیم قطعا مشکلاتی نظیر آلودگی هوا و آب در استان حل می‌شود.

به گزارش ایسنا، در پایان این مراسم از پژوهشگران و فناوران برتر دانشگاه اراک تجلیل شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۲-۱۰-۱۹ ۰۰:۲۲

وقتی زمین های کشاورزی مردم رو تغییر کاربری دادند یعنی به مردم شازند ومحل زندگیشون بها ندادند اونجا باید الان کشاورزی وباغ میبود نه بوی سرب ودود