• دوشنبه / ۱۱ دی ۱۴۰۲ / ۰۲:۲۲
  • دسته‌بندی: نانو‌ فناوری
  • کد خبر: 1402101006866
  • منبع : ستاد ویژه توسعه فناوری نانو

عرضه مکمل لبنی تسکین‌دهنده دردهای معده

عرضه مکمل لبنی تسکین‌دهنده دردهای معده

به تازگی در بازار کره، محصولی لبنی وارد بازار شده که به عنوان مکمل غذایی از خانواده شیر بوده و حاوی کورکومین در مقیاس نانو است. این محصول برای مقابله با زخم معده و دردهای مزمن معده و همچنین از بین بردن باکتری‌های معده قابل استفاده است.

به گزارش ایسنا، محصولی به نام کاستوما (Castoma)، وارد بازار کره‌جنوبی شده است. این محصول یک مکمل از خانواده لبنیات است، می‌تواند به بیماران مبتلا به مشکلات معده کمک کند. این محصول می‌تواند برای کمک به میلیون‌ها نفر از افرادی که با مشکلات معده مانند گاستریت، زخم و ریفلاکس دست و پنجه نرم‌ می‌کنند، تسکین و آسایش فراهم کند.

کاستوما اولین محصول تسکین درد معده مبتنی بر شیر است که در کره‌جنوبی عرضه می‌شود. در این محصول با استفاده از نانو کورکومین که از ترکیبات مفید و مهم زردچوبه است، برای مهار باکتری‌ها استفاده می‌شود. این اثربخشی، ۴۰ برابر بیشتر از پودر معمولی زردچوبه است. کاستوما به بهبود مشکلات روده کمک می‌کند. نتیجه سال‌ها تحقیقات نشان می‌دهد که کاستوما باعث تسکین درد معده می‌شود.

علاوه بر داشتن مزایای برجسته نانو کورکومین، کاستوما همچنین حاوی ۱۳ نوع ویتامین، مواد معدنی مفید و فیبر برای کمک به بهبود آسیب در معده و افزایش مقاومت بدن است.

عصاره زردچوبه کاستوما می‌تواند در سنین مختلف مورد استفاده قرار گیرد و می‌تواند مشکلات معده نظیر سوزش سر دل، ریفلاکس، دهان تلخ و غیره را بهبود بخشد. بنابراین از آسیب و عوارض جدی معده جلوگیری می‌کند.

براساس اعلام آژانس بازرسی بیمه درمانی کره (HIRA)، در طی پنج سال گذشته حدود ۱۴ هزار و ۵۰۰ بیمار تحت درمان با زخم‌های معده قرار گرفته‌اند که ۷۲ درصد آن‌ها مرد هستند.

از نظر سنی، ۲۶ درصد بیماران ۵۰ سال سن دارند و افرادی که ۴۰ سال دارند، ۲۲ درصد از این بیماران را تشکیل می‌دهند. تعداد بیماران بین ۴۰ تا ۵۰ سال ۴۸ درصد است.

به نقل از ستاد نانو، زخم‌های معده برای بسیاری از کارگران کره‌ای یک نگرانی مداوم است که ناشی از استرس و عادات زندگی است که منجر به علائمی مانند سوزش سر دل و ریفلاکس معده است.

بر اساس اطلاعات منتشر شده، این محصول باکتری HP۴۰ (Helicobacter pylori) را چهل برابر سریع‌تر از زردچوبه مهار می‌کند. همچنین این محصول عواملی را که باعث درد معده می‌شود، تسکین داده و ترشح اسید معده را نیز کنترل می‌کند و در نهایت از التهاب معده جلوگیری می‌کند. از ویژگی‌های دیگر این محصول، ایجاد لایه مخاطی محافظ در معده است که به سرعت زخم‌های معده را تسکین می‌دهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha