به گزارش ایسنا، نمایشنامه «دوران خوش بازنشستگی» نوشته کامران شهلایی در ۷۵ صفحه با شمارگان ۲۲۰ نسخه و قیمت ۷۵ هزارتومان در انتشارات مروارید منتشر شده است.
این نمایشنامه برگزیده ششمین دوره آثار برتر ادبیات نمایشی و سیامین جشنواره فجر بوده است.
در نوشته پشت جلد کتاب آمده است: نمایشنامه «دوران خوش بازنشستگی»، همچنان که از نامش پیداست، موضوع سالها کار اداری و بازنشسته شدن را مورد نظر قرار داده است: جاوید پس از سیسال کار بازنشسته شده و اکنون به دنبال رؤیاهایش قرارهایی برای این دوران با خود گذاشته است، اما واقعیتهای زندگی گویا سرنوشت دیگری را برای او رقم زده است. از کامران شهلایی (متولد ۱۳۵۷) نمایشنامهنویس و کارگردان تئاتر نمایشنامههای متعددی منتشر شده و مورد استقبال قرار گرفته است.
«نترس... فقط نترس، همین. این حقته... میتونی نگیریش، میل خودته، سیسال جون کندی این زندگی را درست کردی... حقته دوزار از این پولو واسه لذت بردن خودت، واسه یه خاطره خوب خرج کنی. نپوسیدی توی این تکرار مکررات؟»
همچنین نمایشنامه «درختِ شکوفههای زرد» نوشته مهدی میرباقری در ۶۳ صفحه با شمارگان ۲۲۰ نسخه و بهای ۷۰ هزار تومان در نشر یادشده عرضه شده است.
این نمایشنامه برنده جایزه دوم بخش نمایشنامهنویسی ششمین جشنواره تئاتر شهر شده است.
در پشت جلد کتاب میخوانیم: نمایشنامه «درخت شکوفههای زرد» حاصل به متن رسیدن حاشیه است؛ حاشیهای بر بیستسال از زندگی «رعنا» و «حافظ» که به تدریج به محور اصلی روایت تبدیل میشود. نمایشنامه، بازگویی یک رابطه چندین ساله است، طوفانی که بر آرامش چیره میشود و روایتگر جدایی و بیحرمتی و اشک است. البته در نهایت، به ابتدای داستان و روز اول برمیگردیم و تصمیمی که برخلاف میل گرفته میشود. از مهدی میرباقری (متولد ۱۳۶۱)، نمایشنامهنویس، کارگردان و فیلمنامهنویس، نمایشنامههای متعددی منتشر شده و مورد استقبال قرار گرفته است.
«ده سال گذشته، گرمای اون غروب رو یادمه. زندگی همینه، باید خاطره داشت، دلتنگی داشت، عاشق بود، باید شکست خورد، زخم داشت، غم داشت، همه اینا بعدا تبدیل به شادی میشه، به یه یادآوری، به یه احساس خوشایند، مثل یه نمایش.»
دیگر نمایشنامه منتشرشده در انتشارات مروارید «بلکبِرد» نوشته دیوید هِروئر با ترجمه حمید دشتی است که در ۸۷ صفحه با شمارگان ۲۲۰ نسخه و قیمت ۸۰ هزار تومان در دسترس علاقهمندان قرار گرفته است.
در پشت جلد کتاب نوشته شده است: در نمایشنامه «بلکبرد» که الهامبخش آن، ماجرایی واقعی بوده، زنی جوان به تصویر کشیده میشود که در دوازدهسالگی با واقعهای تلخ روبهرو شده است و اکنون پانزده سال پس از این ماجرا با مسبب آن واقعه ملاقات میکند.
دیوید هروئر (متولد ۱۹۶۶)، نمایشنامهنویس و مترجم اسکاتلندی از دهه ۱۹۹۰ به نوشتن نمایشنامه روی آورده است و «بلکبرد» یکی از تحسینشدهترین آثار او بهشمار میرود. این نمایشنامه در سال ۲۰۰۶ برنده جایزه حلقه منتقدان، و در سال ۲۰۰۷ برنده جایزه معتبر لارنس اولیویه بهعنوان بهترین نمایشنامه شده است.
«خوابم برد و وقتی از خواب پاشدم. نمیدونستم ساعت چنده. پاهام خیلی درد میکرد، اما حس فوقالعادهای داشتم. هنوز برنگشته بودی، اما خیلی خوشحال بودم. مرد زندگیم بهزودی برمیگرده و برام شکلات میآره. نیازی نبود بهش بگم چی میخوام. میدونستی چی میخوام و برام میآوری. اما هنوز نیومده بودی».
انتهای پیام
نظرات