علیرضا شهرجردی در جمع خبرنگاران با اعلام این خبر، افزود: در اجرای طرح زمستانه جمعیت هلال احمر استان مرکزی ۲۰ پایگاه امداد و نجات هلال احمر در قالب ۱۴ پایگاه دائمی و ۶ پایگاه موقت در آماده باش کامل قرار دارند.
وی گفت: در هر پایگاه ثابت و دائمی پنج نفر به صورت ۲۴ ساعته برای ارائه خدمات احتمالی در زمستان فعالیت دارند و در صورت لزوم در مواقع بروز حادثه و شرایط بحرانی، تیمهای واکنش سریع و امداد و نجات نیز به سرعت وارد عمل خواهند شد.
شهرجردی با اشاره به آمادگی تمامی شعب و پایگاه های جمعیت هلال احمر استان مرکزی برای اسکان اضطراری مسافران در راه مانده احتمالی در زمان بروز حوادث طبیعی و بین جاده ای افزود: با توجه به موقعیت جغرافیایی جاده های استان و تامین نیازهای امدادی احتمالی شهروندان ۶ پایگاه موقت هلال احمر در محورهای خمین-الیگودرز، دلیجان-نراق، آب گرم محلات، ساوه-همدان، ساوه-تهران و تفرش-فراهان در نظر گرفته شده است که در هر پایگاه ۳ نفر به صورت ۲۴ آماده خدمات رسانی احتمالی به شهروندان در راه مانده در زمستان هستند.
وی افزود: یک فروند بالگرد و ۷۰ خودروی عملیاتی شامل آمبولانس، خودروهای نجات، فرماندهی و ارتباطات، آرگو و … با ۳۰۰ نیروی نجاتگر برای اجرای طرح زمستانه جمعیت هلال احمر در استان پیش بینی شده است.
وی تاکید کرد: هموطنان در صورت تردد در جاده ها به ویژه محورهای کوهستانی و برفگیر اقدامات پیشگیرانه لازم را به عمل آوردند.
مدیرعامل هلال احمر استان مرکزی با اشاره به آمادگی مرکز کنترل و هماهنگی عملیات جمعیت هلالاحمر استان مرکزی (EOC) به صورت شبانه روزی جهت پاسخگویی به تماسهای اضطراری مردم گفت: مردم در هنگام وقوع حوادث طبیعی و بین جادهای در صورت نیاز به خدمات امدادی میتوانند با برقراری ارتباط تلفنی با شماره ۱۱۲ ندای امداد جمعیت هلال احمر مرکزی به صورت شبانهروزی و رایگان از خدمات امداد و نجات حمعیت هلال احمر استان مرکزی بهره مند شوند.
به گفته وی، طرح امداد و نجات زمستانه سال ۱۴۰۲ به صورت رسمی با حضور مسئولین ارشد استان مرکزی از ۲۱ آذر ماه با اجرای مانور ترافیکی انتظامی زمستانه همزمان با سراسر کشور از ۲۱ آذر با همکاری سایر دستگاه ها آغاز شده است.
شهرجردی همچنین با اشاره به رویداد شهریاران، از تمامی نخبگان، خیرین، گروه های جهادی و پزشکی داوطلب، امدادگران، نجاتگران، اعضای کانون های جوانان در شاخه های طلاب، دانشجویی، دانشآموزی، روستایی و مدیران و پرسنل، داوطلبان، مربیان و عموم مردم استان برای شرکت در این رویداد دعوت کرد.
وی گفت: رویداد شهریاران اقدامی اثرگذار در راستای مردمیسازی دولت است که در نظر دارد با استفاده از تمامی ظرفیت ها مسئولان، مدیران حلقه میانی و آحاد مردم را برای حل مسائل گرد هم آورد و گفتمانی برای نقش آفرینی و هم افزایی ملی در جهت ترسیم افقی روشن برای کشور ایجاد کند، افزود: شده و ارائه ایده های مردمیسازی جدید با تکیه بر ظرفیت های بومی برای حل مسائل کشور از جمله موارد هستند که میتوان در این رویداد ثبت کرد.
شهرجردی خطاب به جامعه فعال هلال احمر افزود: هر ایده و اقدامی در حوزههای درمان، توانبخشی، امداد و نجات، پروژه های عمرانی، داوطلب محور و مشارکتی، اقدامات بشردوستانه، خیر خواهانه و فرهنگی جمعیت هلال احمر و سایر حوزه های زیست محیطی، معضلات شهری، آلودگی هوا، حاشیهنشینی، بیکاری، ضعف در زیرساخت های صنعتی و کشاورزی دارید یا اقدامی را در این راستا به انجام رسانده اید آن را در سایت شهریاران ثبت کنید.
گفتنی است، امروز آخرین مهلت ثبت ایده ها و اقدامات در رویداد شهریاران ۳۰ آذرماه ۱۴۰۲ است و برگزیدگان در سطح استانی و ملی مورد تقدیر و حمایت قرار میگیرند.
انتهای پیام
نظرات