• پنجشنبه / ۳۰ آذر ۱۴۰۲ / ۰۳:۴۳
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1402093021281
  • خبرنگار : 71505

فرماندار شهرستان فیروزکوه خبر داد

معافیت مالیاتی صنایع در شهرک صنعتی فیروزکوه/مطالعه طرح گردشگری برای توسعه شهرستان

معافیت مالیاتی صنایع در شهرک صنعتی فیروزکوه/مطالعه طرح گردشگری برای توسعه شهرستان

فرماندار شهرستان فیروزکوه با اشاره به اینکه در دولت سیزدهم برای اولین بار معافیت مالیاتی برای صنایع در شهرک صنعتی فیروزکوه اعمال شد، از جذب بیشترین اعتبار در بین شهرستان های استان تهران توسط شهرستان فیروزکوه خبر داد.

محمد حیدری‌منش در گفت و گو با ایسنا، در تشریح توسعه شهرک صنعتی شهرستان فیروزکوه، گفت: در دولت سیزدهم فاز توسعه شهرک صنعتی به میزان ۲۶۰ هکتار افتتاح شد و به این ترتیب مساحت شهرک صنعتی امیریه در شهرستان به ۴۵۰ هکتار رسید. پروژه انتقال آب پایدار برای شهرک صنعتی کلنگ زنی شد و اعتبارات آن تخصیص پیدا کرد و همزمان انتخاب پیمانکار انجام شد. 

وی افزود: قطعا آب پایدار برای شهرک های صنعتی از اهمیت بسزایی برخوردار است و شهرک های صنعتی در خیلی از شهرستان ها وجود ندارد، در حالی که در شهرک صنعتی فیروزکوه برای این موضوع تدابیر لازم صورت گرفته است. حسن دیگر شهرک صنعتی فیروزکوه این است که در دولت سیزدهم برای اولین بار معافیت مالیاتی برای صنایع خارج از شعاع ۱۲۰ کیلومتری در شهرستان فیروزکوه در نظر گرفته شد. بر همین اساس شهرک صنعتی فیروزکوه از معافیت مالیاتی برخوردار است.

نگاه دولت سیزدهم بر این است تا فاصله‌های بین مردم و دولت‌ را کم کند

وی ادامه داد: نگاه دولت سیزدهم بر این است تا فاصله‌های بین مردم و دولت‌ را کم کند و همراهی مردم را با دولت تقویت کند. بر همین اساس استقبال مردم از رییس‌جمهور در سفرهای استانی نشان می‌دهد مردم از عملکرد دولت در دو سال گذشته رضایت نسبی دارند و سرمایه اجتماعی دولت که به علت بدعهدی های دولت قبل کاهش یافته بود، در حال احیا است.

فرماندار شهرستان فیروزکوه تأکید کرد: در فیروزکوه سعی کردیم برای رفع نقاط ضعف شهرستان تلاش کنیم؛ امسال با جذب اعتبار هزار و ۷۰۰ میلیارد ریالی در دستگاه‌های مختلف بیشترین اعتبار در بین شهرستان های استان تهران جذب شده است. تلاش شد این اعتبارات در مزیت‌های رقابتی هزینه شود. در سند توسعه شهرستان مسائلی احصا شده و بر همین اساس این شهرستان در کشاورزی، صنعت و گردشگری می‌تواند رشد کند؛ لذا تلاش شد برای مردم این امور را تسهیل کنیم و اعتبارات دولتی را برای حمایت در این حوزه‌ها سوق دهیم.

حیدری منش افزود: توسعه روستایی و گردشگری با ساخت خانه‌های بهداشت و راه‌های روستایی که در این دوره آسفالت شد شکل گرفت. حمایت از کشاورزی با پوشش انهار در بیش از ۳۰ روستا و حمایت از واحدهای دامداری و پرورش طیور در دستور کار قرار گرفت و مسائل و مشکلات صنایع شهرستان و واحدهای تولیدی پیگیری و در راستای حل مشکلات آنها گام های موثری برداشته شده است.

وی ادامه داد: توسعه شهرستان، متوقف به مدیریت شهری نیست و در دوره جدید مدیریت شهری فیروزکوه رویکرد شهرداری، برنامه های هدفمند برای توسعه شهر فیروزکوه است. بر همین اساس برای اولین بار طرح گردشگری برای توسعه فیروزکوه مطالعه شد. یکی از اقداماتی که اخیراً در فیروزکوه صورت گرفته است حضور مجموعه شورا و شهرداری و ارائه خدمات مناسب در مناطق محروم شهر فیروزکوه است که سال های سال مورد توجه نبوده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha