مرضیه یونسی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به اینکه گشتهای مشترک تعزیرات توسط ۸۶۱ اکیپ صورت گرفته است، اظهار کرد: در بازرسیهای صورت گرفته ۲۲۳۸ پرونده تشکیل شده که نشاندهنده این است که انصاف را رعایت کردیم و خیلی از مسائل با تذکر حل شده است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان همدان با بیان اینکه در هشت ماهه امسال در حوزه قاچاق کالا و ارز ۴۱۲ پرونده وارد تعزیرات شده است، افزود: ۵۶۸۳ فقره پرونده وارد اجرای احکام شده است.
وی درباره تفاوت قیمت مصوب مرغ و قیمت موجود در بازار همدان، تصریح کرد: چندین عامل در قیمت مرغ تأثیرگذار است اما آنچه در معرض دید مردم است، عرضهکننده خُرد است این در حالیست که گرانی مرغ زنجیرهوار بوده است.
یونسی با بیان اینکه مرغدار، کشتارگاه و توزیعکننده از عوامل گرانی مرغ در بازار هستند و تنها فروشنده علت این گرانفروشی نیست، خاطرنشان کرد: عامل گرانی مرغ تنها عرضهکننده نیست.
وی با اشاره به بازرسی از کشتارگاههای استان، بیان کرد: ضمن اینکه علاوه بر قیمت، مسائل بهداشتی و خونابه موجود در مرغ هم یکی از مسائل دیگر در زمینه بررسی است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان همدان با بیان اینکه تمامی جریمههای واحدهای صنفی به خزانه واریز میشود، ادامه داد: قانون صراحتاً اعلام کرده است که مبالغ جریمه به صورت کامل به حساب خزانه واریز شود.
وی اظهار کرد: در جنبه خصوصی شکایات استرداد حق شاکی درنظر گرفته شده است و در موضوعاتی که شاکی خصوصی دارد، حق و حقوق شاکی استرداد خواهد شد اما در جنبه عمومی به حساب دولت واریز میشود.
انتهای پیام
نظرات