به گزارش ایسنا، دکتر حسین فرشیدی، معاون بهداشت وزارت بهداشت کشورمان در این دیدار که با حضور علی جمعه حسن فضیل، سفیر کشور لیبی در ایران، دکتر عزام حسین، مدیر همکاری های بین المللی وزارت بهداشت لیبی و مدیران بخش اورژانس و تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت لیبی و مدیران مراکز بیماری های واگیر، غیرواگیر، سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد، سلامت محیط و سلامت خانواده، مدارس و جوانی جمعیت و بهبود تغذیه، آموزش سلامت وزارت بهداشت کشورمان، برگزار شد، با بیان اینکه در ایران آموزش علوم پزشکی در نظام ارائه خدمات سلامت ادغام شده است، تصریح کرد: تجارب ایران در حوزه ادغام آموزش و خدمات سلامت منحصربفرد است.
وی ادامه داد: حضور دانشجویان علوم پزشکی در بخش ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به پیشبرد برنامه های پیشگیرانه نیز کمک می کند، زیرا یکی از بازوان اجرایی ما دانشجویان علوم پزشکی هستند. برای مثال در پویش ملی سلامت که به منظور غربالگری بیماری های غیرواگیر در کشور اجرا می شود، دانشجویان نقش بسزایی دارند.
در ادامه، علی جمعه حسن فضیل، سفیر کشور لیبی بیان کرد: در وزارت بهداشت کشور لیبی نیز بخشی تحت عنوان تاسیسات آموزشی و تخصصی وجود دارد که تا حدودی امور مربوط به دانشجویان را انجام می دهد. اما استفاده از تجربه ایران در زمینه اقدامات و برنامه های معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت ایران، می تواند ارزشمند باشد.
بنابر اعلام وزارت بهداشت، سفیر لیبی در ادامه سخنانش درخصوص گسترش همکاری ها با وزارت بهداشت ایران ابراز تمایل کرد و گفت: تمایل داریم تا در بخش آموزش علوم پزشکی با ایران همکاری داشته باشیم و امیدواریم بتوانیم از ایران بورسیه دریافت کنیم تا مردم لیبی نیز از تخصص ها و توانمندی های حوزه علوم پزشکی ایران بهرهمند شوند.
انتهای پیام
نظرات