• شنبه / ۲۵ آذر ۱۴۰۲ / ۰۹:۵۷
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 1402092517726
  • خبرنگار : 71970

مقیمی در دیدار با استاد پیشکسوت دانشگاه تهران:

ثبات مدیریتی؛ لازمه برداشتن گام‌های بلند و ماندگار در آموزش عالی است

ثبات مدیریتی؛ لازمه برداشتن گام‌های بلند و ماندگار در آموزش عالی است

رئیس دانشگاه تهران در دیدار با استاد پیشکسوت دانشکدگان فارابی دانشگاه تهران، گفت: دوره مدیریت حجت‌الاسلام مجتبی الهیان در مجتمع آموزش عالی قم، نمونه بارز تأثیر ثبات مدیریتی به منظور برداشتن گام‌های بلند و ماندگار در آموزش عالی است.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی دانشگاه تهران، سید محمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران شامگاه جمعه ۲۴ آذر ماه ۱۴۰۲ با حضور در منزل حجت‌الاسلام والمسلمین مجتبی الهیان عضو هیأت علمی بازنشسته دانشکده الهیات دانشکدگان فارابی دانشگاه تهران، از خدمات ارزشمند این استاد پیشکسوت تقدیر کرد.

وی در این دیدار ضمن تجلیل از خدمات حجت‌الاسلام والمسلمین مجتبی الهیان در توسعه مجتمع آموزش عالی قم که سنگ بنای آن در سال ۱۳۴۹ گذاشته شد و ریاست آن در سال ۱۳۶۵ به دکتر الهیان واگذار شد، به ویژگی‌های دوره مدیریتی ایشان از جمله ثبات مدیریتی اشاره کرد.

رئیس دانشگاه تهران با بیان اینکه دوره ریاست حجت‌الاسلام والمسلمین الهیان در مجتمع آموزش عالی قم که بعدها به پردیس فارابی دانشگاه تهران تغییر نام داد، حدود ۱۱ سال به طول انجامیده است، تاکید کرد: تحولات مجتمع آموزش عالی قم در طول دوره ریاست دکتر الهیان، یک نمونه بارز از تأثیر ثبات مدیریتی در آموزش عالی به منظور برداشتن گام‌های بلند و ماندگار است.

مقیمی با اشاره به اینکه در دوره ریاست دکتر الهیان، تحصیلات دانشگاهی را به عنوان دانشجوی مقطع کارشناسی در رشته مدیریت دولتی در مجتمع آموزش عالی قم آغاز کرده است، تاکید کرد: مدیریت استاد الهیان بر فضای دانشگاه از جنس یک مدیریت فرهنگی بود و شخص ایشان الگوی یک مسئول در دسترس بودند و نه فقط در دفتر کارشان، بلکه روزانه امکان دیدار با ایشان در مسجد و مسیر مسجد دانشگاه وجود داشت. همین روحیه و منش دکتر الهیان، الگوی مدیریت جاری دانشگاه تهران هم است.

رئیس دانشگاه تهران به استاد پیشکسوت خود توضیح داد: در دوره جاری مدیریت دانشگاه تهران نیز از رفتار مدیریتی شما الگو گرفته‌ایم و علاوه بر اینکه نشست‌های ملاقات عمومی منظم و مستمر به منظور دیدار و بررسی پیشنهادها و درخواست‌های ذی‌نفعان دانشگاه برگزار می‌کنیم، روزانه در مسیر مسجد دانشگاه با دانشجویان و اساتید و کارکنان گفتگو می‌کنیم. در همان فرصت کوتاه، در جریان بسیاری از مسائل قرار می‌گیریم که برخی از آنها همان جا حل می‌شود.

مقیمی در آستانه ۲۷ آذر روز وحدت حوزه و دانشگاه، از استاد الهیان به عنوان یکی از نمونه‌های در دسترس و مؤثر در زمینه وحدت حوزه و دانشگاه نام برد و تاکید کرد: هر چند استاد سالهاست به مقام بازنشستگی نائل آمده‌اند اما دانشگاه تهران بخصوص دانشکدگان فارابی همچنان نیازمند بهره‌گیری از دانش و تجربه این استاد برجسته حوزه و دانشگاه است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، دکتر مقیمی رئیس دانشگاه تهران در این دیدار که به همراه دکتر زارع رئیس دانشکدگان فارابی و تعدادی از اساتید و مسئولین دانشگاه در منزل دکتر الهیان برگزار شد، درگذشت برادر ایشان را نیز تسلیت گفت و با خانواده الهیان همدردی کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha