• سه‌شنبه / ۲۱ آذر ۱۴۰۲ / ۲۱:۱۰
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1402092115726
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

معاون استاندار تاکید کرد:

بهره‌مندی از ظرفیت فناوری‌های نوین در تولید انبوه مسکن

بهره‌مندی از ظرفیت فناوری‌های نوین در تولید انبوه مسکن

ایسنا/آذربایجان شرقی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان‌شرقی تاکید کرد: برای انبوه‌سازی و تامین فوری مسکن، نیازمند استفاده از فناوری‌های جدید هستیم‌ و بخش خصوصی می‌تواند با ارائه بسته‌های پیشنهادی موجب تسریع ساخت‌وساز مسکن در کشور باشد.

جبارعلی ذاکری در پانزدهمین اجلاس سازندگان و طراحان اظهار کرد: نهضت ملی مسکن یک آزمون و فرصت طلایی برای سازندگان و طراحان ساختمان است، چرا که در چهار سال باید چهار میلیون واحد ساخته شود.

وی افزود: علی‌رغم تمامی مشکلات، این موضوع فرصتی طلایی برای فعالان حوزه ساختمان بوده و در طول تاریخ شاید تکرار نشود.

وی خاطرنشان کرد: پیشنهاد می‌کنم طراحان و سارندگان در آسیب‌شناسی وضعیت نهضت ملی مسکن کمک کار باشند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان‌شرقی اضافه کرد: در طول دو سال اخیر در حل مشکل‌ تامین زمین برای نهضت زمین اقدامات زیادی انجام شده است.

وی با بیان این‌که طبق آمار کشوری هیچ بانکی غیر از بانک مسکن به تعهدات و تکلیف خود در حوزه مسکن عمل نکرده است، مطرح کرد: برای انبوه‌سازی و تامین فوری مسکن نیازمند استفاده از فناوری‌های جدید هستیم‌ که بخش خصوصی می‌تواند با ارائه بسته‌های پیشنهادی ساخت‌وساز مسکن در کشور را سرعت بخشد.  

وی ادامه داد: در کنار نهضت ملی مسکن می‌توان با همکاری سرمایه‌گذاران طرح‌های خوبی برای رفع حاشیه‌نشینی ارائه داد.  

ذاکری یادآوری کرد: بافت حاشیه‌نشینی چهار شهر استان، از جمله تبریز نیازمند باز طراحی مجدد شهری دارد.

بهره‌مندی از ظرفیت فناوری‌های نوین در تولید انبوه مسکن

صرف یک‌سوم نقدینگی کشور در صنعت ساختمان

معاون شهرسازی و معماری شهردار تبریز نیز در ادامه اظهار کرد: یک سوم نقدینگی کشور در صنعت ساختمان صرف می‌شود که تأثیر بسزایی در اشتغال آفرینی در کشور دارد.

محمد عزتی مطرح کرد: صنعت ساختمان شامل صنایع متعدد و مختلفی است که تبدیل ایده‌های خلاقانه به اجرا، می‌تواند وضعیت صنعت ساختمان‌ را متحول کند.

وی افزود: طبق آمار موجود از ابتدای سال تا به امروز فقط در پنج کلانشهر کشور بیش از ۱۵ میلیون مترمربع پروانه ساختمانی شخصی صادر شده است که این‌ رقم تاثیر زیادی در اقتصاد دارد.  

وی خاطرنشان کرد: ضرورت تامین مسکن برای جوانان باعث شده تمام دولت‌ها تمرکز ویژه‌ای با این بخش داشته و طرح‌های ملی زیادی در دست اجرا داشته باشند.

معاون شهرسازی و معماری شهردار تبریز با اشاره به صرف یک‌سوم نقدینگی کشور در حوزه صنعت ساختمان، بیان کرد: امیدواریم صنعت ساختمان در کشور اکسپو شده و هر ساله شاهد برگزاری سمینارهای علمی و پیشرفت حوزه ساختمان در کلانشهرها باشیم.

رئیس اجلاس سازندگان و طراحان تاکید کرد: صنعت ساختمان می‌تواند ارزآوری مطلوبی برای کشور داشته باشد.

عزتی یادآوری کرد: تبریز در حوزه معماری و شهرسازی الگویی خاص و مکتبی ویژه در تاریخ داشته است که این مکتب معماری در طراحی ابنیه شهر استانبول نیز موثر واقع شده است.

بهره‌مندی از ظرفیت فناوری‌های نوین در تولید انبوه مسکن

نقش معماری خلاقانه در اقتصاد شهری و صنعت گردشگری

رئیس شورای اسلامی شهر تبریز نیز تاکید کرد: با تکیه بر معماری خلاقانه می‌توان اقتصاد شهری و صنعت گردشگری شهر را ساماندهی کرد.

وی اظهار کرد: در طراحی شهرهای کشور برای این حجم از جمعیت و خودرو پیش‌بینی لازم صورت نگرفته و به همین دلیل طرح‌های جامع و تفصیلی تدوین شده است.  

وی با انتقاد از عملکرد شورای عالی شهرسازی در تعیین طبقات ساختمان‌ها، افزود: هر شهر خصوصیات ویژه خود را دارد و باید پارلمان و مدیریت شهری آن تصمیم گیرنده باشد. 

دبیری با اشاره به حذف بروکراسی و ارائه تسهیلات ویژه از سوی شورای اسلامی شهر به سازندگان، خاطرنشان کرد: ضعف و ایراد قانونی بر عملکرد نظام مهندسی، دخالت در اجرای این نهاد به جای نظارت است.  

رئیس شورای اسلامی شهر تبریز با بیان این‌که منابع درآمد پایداری در شهرداری‌ها وجود ندارد، اعلام کرد: هر چقدر اختیارات پارلمان‌های محلی بیشتر شود اوضاع بهتر خواهد شد، چرا که مدیریت واحد شهری می‌تواند مشکلات زیادی را حل کند.

وی با انتقاد از برخی معماران ساختمان مبنی ترجیح خواسته سازندگان بر خلاقیت معماری گفت: ترجیح خواسته‌های سازندگان بر خلاقیت معماران ساختمان‌های شهری باعث تغییر بافت معماری می‌شود.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز، وی با بیان این‌که معماری نقش مهمی در اقتصاد شهری دارد، اضافه کرد: با تکیه بر معماری خلاقانه می‌توان اقتصاد شهری و صنعت گردشگری شهر را سر و سامان داد.

بهره‌مندی از ظرفیت فناوری‌های نوین در تولید انبوه مسکن

بهره‌مندی از ظرفیت فناوری‌های نوین در تولید انبوه مسکن

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha