• شنبه / ۱۸ آذر ۱۴۰۲ / ۱۵:۲۲
  • دسته‌بندی: گردشگری و میراث
  • کد خبر: 1402091812789
  • خبرنگار : 71454

گزارش خروج از یک بحران

پیشتازی خاورمیانه، ولخرجی آلمانی‌ها و آمریکایی‌ها

پیشتازی خاورمیانه، ولخرجی آلمانی‌ها و آمریکایی‌ها

گردشگری بین‌المللی در پایان سال ۲۰۲۳ به نزدیک ۹۰ درصد از سطوح قبل از همه‌گیری خواهد رسید.

به گزارش ایسنا، بر اساس آخرین داده‌های سازمان جهانی گردشگری (UNWTO)، تخمین زده می‌شود که ۹۷۵ میلیون گردشگر بین ماه‌های ژانویه تا سپتامبر ۲۰۲۳ به خارج از کشورهایشان سفر کرده‌اند که نسبت به ماه‌های مشابه سال گذشته ۳۸ درصد افزایش داشته است.

گردشگری بین‌المللی تا پایان سال جاری تقریباً ۹۰ درصد از سطوح پیش از همه‌گیری را بهبود می‌بخشد.

مقاصد جهان در سه‌ماهه سوم سال ۲۰۲۳ در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۲۲ درصد بیشتر از گردشگران بین‌المللی استقبال کردند که نشان‌دهنده فصل تابستانی قوی در نیم‌کره شمالی بوده است.

ورود گردشگران بین‌المللی به ۹۱ درصد از سطوح قبل از همه‌گیری در سه‌ماهه سوم سال ۲۰۲۳ رسید و در ژوئیه به ۹۲ درصد رسید که بهترین ماه از زمان شروع همه‌گیری تاکنون بوده است. به طور کلی، گردشگری ۸۷ درصد از سطوح قبل از همه‌گیری را در ژانویه تا سپتامبر ۲۰۲۳ بهبود بخشید. این امر باعث می‌شود این بخش تا پایان سال تقریباً تا ۹۰ درصد بهبود یابد.

درآمد گردشگری بین‌المللی نیز می‌تواند در سال ۲۰۲۳ به ۱.۴ تریلیون دلار برسد که حدود ۹۳ درصد از ۱.۵ تریلیون دلاری است که مقاصد گردشگری در سال ۲۰۱۹ به دست آورده‌اند.

«زوراب پولولیکاشویلی»، دبیرکل سازمان جهانی تجارت جهانی نیز گفت: «آخرین داده‌های سازمان جهانی گردشگری نشان می‌دهد که گردشگری بین‌المللی تقریباً به طور کامل از بحران بی‌سابقه کووید-۱۹ رهایی یافته است و بسیاری از مقاصد به ورودی‌ها و دریافت‌های قبل از همه‌گیری رسیده یا حتی از آن فراتر رفته‌اند. این امر برای مقاصد و مشاغل وابسته به آن حیاتی است.

خاورمیانه، اروپا و آفریقا پیشتاز بهبود هستند

گزارش سازمان جهانی جهانگردی همچنین حاکی از این است که خاورمیانه همچنان با ورود ۲۰ درصد بالاتر از سطح قبل از همه‌گیری در ۹ ماه منتهی به سپتامبر ۲۰۲۳ پیشتاز بهبود بر اساس مناطق به صورت نسبی است. خاورمیانه تنها منطقه جهانی باقی مانده که در این دوره، از سطوح سال ۲۰۱۹ پیشی گرفته است. اقدامات تسهیل روادید، توسعه مقاصد جدید، سرمایه‌گذاری در پروژه‌های جدید مرتبط با گردشگری و میزبانی رویدادهای بزرگ به این عملکرد قابل توجه کمک می‌کند.

در این زمینه بخوانید:

یک خطر بزرگ برای خاورمیانه

اروپا، بزرگترین منطقه گردشگری جهان، پذیرای ۵۵۰ میلیون گردشگر بین‌المللی در طول این دوره بوده است که ۵۶ درصد از کل جهان را تشکیل می‌دهد و به ۹۴ درصد سطوح قبل از همه‌گیری رسیده است. این بازگشت با تقاضای قوی درون‌منطقه‌ای و همچنین تقاضای قوی از سوی گردشگران آمریکایی حمایت شد.

آفریقا در این دوره ۹ ماهه ۹۲ درصد از بازدیدکنندگان قبل از همه‌گیری را بازیابی کرد و ورود به قاره آمریکا در این دوره به ۸۸ درصد از آمار سال ۲۰۱۹ رسید.

آسیا و اقیانوسیه در این دوره به دلیل بازگشایی آهسته‌تر به سفرهای بین‌المللی به ۶۲ درصد از سطوح قبل از همه‌گیری رسیده است. با این حال، عملکرد در میان مناطق مختلف متفاوت است، به طوری که آسیای جنوبی ۹۵ درصد از سطوح قبل از همه‌گیری را بهبود می‌بخشد، اما این رقم درباره منطقه شمال شرق آسیا تنها حدود ۵۰ درصد است.

آلمانی‌ها و آمریکایی‌ها در سفر بیشتر خرج کرده‌اند

تقاضای زیادی برای سفرهای خروجی توسط چندین بازارِ منبع بزرگ گردشگری در این دوره گزارش شده است، که بسیاری از آنها از سطح سال ۲۰۱۹ فراتر رفته‌اند. گردشگران آلمانی و آمریکایی به ترتیب ۱۳ و ۱۱ درصد بیشتر از ۹ ماه سال ۲۰۱۹ برای سفرهای خروجی هزینه کرده‌اند، در حالی‌که ایتالیایی‌ها تا ماه اوت ۱۶ درصد بیشتر نسبت به پیش از کرونا هزینه کرده‌اند.

بهبود پایداری گردشگری در عملکرد شاخص‌های این صنعت نیز منعکس شده است، به طوری که داده‌های یاتا (انجمن بین‌المللی حمل‌ونقل هوایی) و ردیاب بازیابی گردشگری سازمان جهانی گردشگری نیز مؤید بازگشت گردشگری به روال عادی است.

گردشگری بین‌المللی با وجود چالش‌های اقتصادی مانند تورم بالا و تولید ضعیف‌تر جهانی و همچنین تنش‌ها و درگیری‌های ژئوپلیتیکی مهم، در مسیر بهبود کامل است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۲-۰۹-۱۸ ۱۵:۲۵

برزیل؟