به گزارش ایسنا، به تازگی و در ادامه فاز دوم طرح توسعه سینماهای حوزه هنری در سراسر کشور، پردیس سینمایی خلیج فارس یزد، پس از طی مراحل ساخت و تجهیز به چهار سالن نمایش، آماده بهرهبرداری شده است. پردیس سینمایی خلیج فارس در طبقه سوم مجتمعی به همین نام ساخته شده است و در مجموع حدود ۵۰۰ صندلی به زنجیره سینمایی مهر در سراسر کشور اضافه می کند.
هادی اسماعیلی - معاون توزیع سازمان سینمایی سوره و مدیرعامل موسسه فرهنگی تبلیغاتی بهمن سبز - با اشاره به ساخت این پردیس سینمایی در یزد به ایسنا گفت: بر اساس تحقیقات انجام شده به این نتیجه رسیدیم که حوزه هنری نیاز دارد در شهرهای بالای ۲۰۰ هزار نفر، زیرساختهایی سینمایی را توسعه دهد. ساخت پردیس سینمایی «خلیج فارس» در یزد هم جزء پروژههایی است که در ۵۵ شهر اولویتدار قرار گرفته و یزد از جمله شهرهایی بود که باید در آن سینما ساخته میشد.
او درباره تاثیر این پردیس بر ساختار و فضای فرهنگی شهر یزد توضیح داد: شهر یزد چند سینما دارد که از جمله مهمترین آنها «سینماتک صفائیه» و سینما «جام جم» هستند. سینما تک صفائیه سینمای اصلی شهر یزد است اما چون سالهای زیادی از ساخت آن گذشته و بازسازی نشده، نیاز به تعمیرات اساسی دارد. سینما جامجم نیز از جمله سینماهای کم فروش کشور است و نامش خیلی در آمارها دیده نمیشود. سینما خلیج فارس که توسط حوزه هنری در شهر یزد ساخته شده است، در نقطهای از شهر واقع شده که با وجود تراکم جمعیتی بالا، سینما نداشت. این مجموعه کمبود سالنهای خوب سینمایی را در این بخش از بافت شهری یزد حل میکند.
وی بر ضرورت ساخت سینما در شهرهای مختلف کشور تاکید کرد و ادامه داد: شهر یزد بخاطر جمعیت چندصد هزار نفری و موقعیت فرهنگیاش به سالن های سینمایی بیشتری نیاز داشت. زیرساختی که در آنجا شکل گرفته، کمک میکند این کمبودها جبران شود و با افتتاح این پردیس، ظرفیت سینماهای شهر یزد تقریبا دو برابر شود.
اسماعیلی در ادامه به پژوهش و تحقیقات قبل از ساخت اشاره کرد و گفت: در سال گذشته در بهمن سبز، پژوهشها و فرآیندهایی جهت توسعه سینماهای حوزه هنری طراحی و شکل گرفت. براساس تحقیقات به این نتیجه رسیدیم که حوزه هنری نیاز دارد در شهرهای بالای ۲۰۰ هزار نفر، با اولویت هایی که خبرگان این صنعت مشخص کردند، زیرساختهای سینمایی را توسعه دهد. این پروژه هم جزء پروژه هایی است که در ۵۵ شهر اولویتدار قرار گرفت و طبیعتاً جزء شهرهایی بود که باید در آنها سینما ساخته میشد.
او با تاکید بر این که پروژه های توسعه زیرساخت از سال ٩٨ همزمان با مدیریت آقای حسینی در بهمن سبز آغاز شده گفت: در ادامه این روند، نگاه اساسی ما به توسعه زیرساخت های سینمایی با رویکرد مجموعه های فرهنگی تفریحی خانواده محور است.
او با تاکید بر این که در فاز دوم توسعه زیرساختهای سینمایی نگاه به توسعه در مجموعههای فرهنگی - تفریحی و خانواده محور است، گفت: پردیس سینمایی خلیج فارس به جهت قرار گرفتن در یک مجموعه تجاری ما را تا حدودی به این هدف گذاری نزدیک میکند. واضح است که علاقهمندیم عناصر تفریحی - فرهنگی بیشتری در کنار سالنهای سینمایی قرار بگیرد و برای آن برنامهریزی میکنیم. مثلا این مجموعه به دلیل قرار گرفتن در کنار زمین یک بازی کودکان در حد ۳۰۰-۴۰۰ متر مربع، یکی از عناصر مکمل تفریحی را کنار خودش دارد. به دنبال این هستیم مجموعههای دیگری که مرتبط با فضای مجتمعهای خانواده - محور هستند، مانند کتابفروشیها و کتابخانهها را نیز به مجموعه سینمایی خلیج فارس اضافه کنیم. البته خود مجموعه به فکر توسعه یکسری امکانات رفاهی مثل فودکورت است اما این نمیتواند ما را به اهدافمان در این مجموعه نزدیک کند. در شهرها و سالنهای سینمایی دیگر که کار را توسعه میدهیم تلاش خواهیم کرد اهدافمان را به صورت کامل محقق کنیم.
اسماعیلی در پایان به ادامه فاز دوم طرح توسعه سینماهای حوزه هنری اشاره کرد و گفت: بیش از چهار سال است که حوزه هنری انقلاب اسلامی در حال اجرای فاز دوم طرح توسعه سینماهای خود در سراسر کشور است و تاکنون ۱۲ سینما به بهرهبرداری رسیده است. بعد از افتتاح سینمای یزد چند پروژه دیگر را هم داریم که یکی از آنها تکمیل مجموعه سینما آزادی تهران است. پروژههایی همچون سینماهای «مهر مادر» دزفول، «آزادی» آبادان، «هماگ» بجنورد، «نایسر» سنندج، پردیس «جوان» فارس و «ققنوس» سمنان از جمله پروژههای در حال تکمیل هستند و امیدواریم تا آخر سال یا نهایتا اوایل سال آینده این پروژهها افتتاح شوند.
انتهای پیام
نظرات