• شنبه / ۲۰ آبان ۱۴۰۲ / ۲۲:۳۹
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1402082014750
  • خبرنگار : 50642

مدیرکل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان:

تئاتر خراسان رضوی به واسطه فعالیت پیشکسوتان جایگاه بسیار خوبی دارد

تئاتر خراسان رضوی به واسطه فعالیت پیشکسوتان جایگاه بسیار خوبی دارد

ایسنا/خراسان رضوی مدیرکل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی گفت: سطح تئاتر خراسان رضوی به واسطه فعالیت سالانه پیشکسوتان تئاتر بسیار جایگاه خوبی دارد و چراغ سالن‌های تئاتر همیشه روشن است.

محمد حسین‌زاده امروز، ۲۰ آبان ماه، در نشست خبری سی‌سومین جشنواره تئاتر خراسان رضوی که در مجتمع فرهنگی هنری امام رضا(ع) برگزار شد، اظهار کرد: سطح تئاتر خراسان رضوی به واسطه فعالیت سالانه پیشکسوتان تئاتر بسیار جایگاه خوبی دارد و چراغ سالن‌های تئاتر همیشه روشن است و برخلاف سینما، تئاتر در ایام محرم و دهه فاطمیه نیز اجراهای آیینی تخصصی برگزار می‌‎کند.

وی در خصوص هزینه‌های تئاتر بیان کرد: تئاتر به طور کلی هنر پرهزینه‌ای است اما جنس تئاتر خیابانی از این لحاظ که دکور سنگین ندارد و تعداد بازیگران آن نسبت به تئاتر صحنه‌ای کمتر است، هزینه کمتری را نیز به دنبال دارد، اما وقتی وارد تئاتر صحنه‌ای و دنیای آن می‌شویم هزینه‌ها بسیار سنگین‌تر می‌شود؛ اما در قسمتی از تئاتر امروزه به چرخه اقتصادی رسیده‌ایم، و با فروش بلیت بخش کوچکی از هزینه‌های تئاتر تامین می‌شود.

حسین‌زاده خاطرنشان کرد: پروژه‌های تئاتری که از لحاظ تولید از پروژه‌های سنگین محسوب می‌شوند، نیازمند حمایت و کمک هستند. آنچه که وزارت فرهنگ و ارشاد در خصوص تئاتر انجام می‌دهد در خصوص سیاست‌گذاری و حوزه ترویجی برگزاری جشنواره‌ها است که بودجه و اعتبار محدودی دارد و اگر همکاری و همراهی مجموعه‌ دستگاه‌ها و سازمان‌های دیگر نباشد برگزاری چنین جشنواره‌هایی با این وسعت محال می‌شود.

مدیرکل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی با اشاره به اینکه بسیاری از موضوعات و سوژه‌های مهم در تئاتر و سینما دیده نمی‌شود، گفت: بسیاری از موضوعات و سوژه‌های مهمی در خصوص معضلات اجتماعی و خانواده وجود دارد که تئاتر به آن نپرداخته است و کمبود آن در فضای جامعه نیز دیده می‌شود. به عنوان مثال اگر اعتیاد را به عنوان یک درد در جامعه می‌پنداریم، باید دریابیم که سینما، تئاتر و شبکه نمایش خانگی در این امر چه نقشی دارد، به این معنی که آیا این ۳ حوزه به رواج اعتیاد دامن می‌زنند یا موجب کاهش این امر می‌شوند.

وی تصریح کرد: در مشهد که شهری با جمعیت ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر است، جمعیت کمی از مردم تئاتر تماشا می‌کنند. یعنی ایده‌آل مخاطب تئاتر در این شهر حدود ۱۵ هزار و حداکثر تعداد مخاطب تئاتر صحنه‌ای ۲۰ هزار نفر بوده که این عدد در مقایسه کشوری عدد بسیار خوبی است و این عدد نسبت به جمعیت خراسان رضوی امکان رشد و افزایش بیشتری دارد و در وضعیت مطلوبی قرار ندارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha