• یکشنبه / ۱۴ آبان ۱۴۰۲ / ۰۸:۱۶
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1402081409660
  • خبرنگار : 50037

چرخ کارخانه خاک‌خورده کرفس دوباره می‌چرخد؟

چرخ کارخانه خاک‌خورده کرفس دوباره می‌چرخد؟

ایسنا/همدان کارخانه عظیم کشت و صنعت کرفس یکی از کارخانه‌های صنایع تبدیلی در زمینه تولید انواع شوریجات، ترشیجات و رب گوجه‌فرنگی است که در سال ۸۳ پروانه بهره‌برداری خود را گرفت و برای مدتی در سال‌های ۸۴ و ۸۵ اقدام به فعالیت کرد اما در سال ۸۵ به علت کمبود سرمایه در گردش اعلام ورشکستگی کرده و تعطیل شد.

این کارخانه دارای تجهیزات بسیار پیشرفته است و افزون بر ۳۰۰ میلیارد تومان ابنیه، تجهیزات و دستگاه‌های این کارخانه از ۱۷ سال پیش تاکنون به علت تعطیلی در حال خاک خوردن است و در صورت احیاء می‌تواند نقش مؤثری در اشتغال و جلوگیری از خام‌فروشی محصولات کشاورزی منطقه برخوردار باشد و رونق اقتصاد شهرستان نوپای درگزین را شتاب بخشد.

در اسفند سال ۱۴۰۱ فرماندار درگزین از احیاء مجدد این کارخانه عظیم صنایع تبدیلی در سال ۱۴۰۲ خبر داد اما اینکه روند احیاء این واحد صنایع تبدیلی در چه مرحله ای است و آیا در سال‌جاری این واحد پس از ۱۷ سال دوباره به چرخه تولید باز خواهد گشت یا خیر؟ سوالاتی است که جوابشان را در ادامه گزارش خواهیم دید.

احیاء توسط شرکت حلوا شکری عقاب تهران در تیرماه ۱۴۰۳ 

نماینده مردم رزن و درگزین در مجلس در این‌باره، از احیاء و بازگشت به چرخه تولید شرکت کشت و صنعت کرفس شهرستان درگزین توسط شرکت حلوا شکری عقاب تهران در تیرماه سال ۱۴۰۳ پس از چندین سال تعطیلی خبر داد.

حسن لطفی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: نخستین کارخانه کشت و صنعت شمال استان در شهر کرفس شهرستان درگزین در سال ۶۹ همزمان با کارخانه رب سحر آغاز به‌کار کرد و این شرکت تا سال ۸۵ فعال بود.

وی با بیان اینکه متأسفانه از سال ۸۵ تا به امروز این واحد تعطیل شده و اعلام ورشکستگی کرده بود، افزود: با پیگیری‌های صورت گرفته از طریق بانک‌های عامل و بعد از طی یک مرحله اداری و قضایی پنج یا شش ساله و پیگیری و همکاری دادگستری استان، شرکت حلوا شکری عقاب تهران برنده مزایده فروش این شرکت شده است.

لطفی ادامه داد: عملیات اجرایی و تجهیز این واحد آغاز شده است و تا سه ماه آینده با کشاورزان شهرستان‌های درگزین و رزن و شمال استان قرارداد کشت گوجه و ذرت منعقد خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه این واحد تولیدی از یک تیر سال ۱۴۰۳ مجدد افتتاح و وارد فرآیند تولید می‌شود، خاطرنشان‌کرد: هم‌اکنون ۱۵ نفر در این کارخانه مشغول به‌کار هستند که با راه‌اندازی آن و آغاز فرآیند تولید برای ۲۰۰ نفر به صورت مستقیم و برای ۱۰۰۰ نفر به صورت غیرمستقیم اشتغال ایجاد خواهد شد.

لطفی با بیان اینکه در این واحد تولیدی رب گوجه‌فرنگی، انواع کنسرو و ترشیجات تولید می‌شود، اضافه کرد: با راه‌اندازی مجدد این واحد تولیدی شاهد رونق تولید و ایجاد اشتغال در سطح شهرستان‌های رزن و درگزین خواهیم بود.

فرماندار درگزین هم با اشاره به راه‌اندازی کارخانه کشت و صنعت کرفس گفت: این کارخانه با نگاه ویژه دولت سیزدهم و با پیگیری‌های مستمر در سال آینده با مدیریت جدید دوباره به چرخه فعالیت بازمی‌گردد.

کمیل خواستان در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: دولت سیزدهم اهتمام ویژه ای در راه‌اندازی کارخانه‌های راکد دارد چراکه معتقد است منشأ بسیاری از موضوعات، اشتغال است و با حل شدن آن  بسیاری از مسائل از جمله ازدواج، فرزندآوری، مهاجرت معکوس و ... مرتفع می‌شود.

وی با بیان اینکه برای راه‌اندازی کارخانه کشت و صنعت کرفس با چالش‌های فراوانی مواجه بودیم، تصریح کرد: برای مرتفع شدن چالش‌های این کارخانه پیگیری و طرح موضوع در ستاد تسهیل استان برای نخستین‌بار دو دوجلسه به ریاست استاندار همدان برگزار و دستورات ویژه‌ای در این رابطه داده شد.

خواستان حضور در دفتر رئیس‌کل دادگستری استان برای پیگیری موضوع، دعوت از دادستان همدان و بازدید از کارخانه به منظور تسریع در روند تعیین تکلیف، دعوت از معاون اقتصادی استانداری و بازدید از محل کارخانه، دعوت از مدیرکل سرمایه‌گذاری استانداری و بازدید از کارخانه، جلسه با مالکان قبلی با حضور دادستان همدان و رئیس دادگاه عمومی شهرستان به منظور تعیین تکلیف کارخانه و بازدید از محل کارخانه با حضور نماینده مردم رزن و درگزین را از جمله پیگیری‌ها برای مرتفع شدن مشکل شرکت کشت و صنعت کرفس برشمرد.

وی یادآور شد: پیگیری موضوع از طریق رئیس دادگستری شهرستان رزن و برگزاری حداقل پنج جلسه با رئیس دادگاه عمومی شهرستان، جلسه با رئیس شبکه بهداشت شهرستان به منظور نحوه معدوم‌سازی محصولات تاریخ مصرف گذشته این کارخانه، حضور معاون فرماندار در کارگروه ویژه برای تسریع در روند برگزاری مزایده و نیز جلسه با مالکان جدید کارخانه به منظور تسریع در روند راه‌اندازی را می‌توان از دیگر اقدامات انجام شده با پیگیری دستگاه‌های ذیربط و مسئولان برای احیاء و راه‌اندازی مجدد این واحد صنعتی راکد برشمرد و خوشبختانه با پیگیری‌های لازم تیرماه سال آینده این واحد به چرخه تولید بازمی‌گردد.

به گزارش ایسنا؛ امیدواریم با احیاء و بازگشت دوباره این واحد صنایع تبدیلی ارزشمند و عظیم به چرخه تولید شاهد رونق اشتغال و جلوگیری از خام‌فروشی محصولات کشاورزی کشاورزان منطقه رزن و درگزین باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha