• یکشنبه / ۳۰ مهر ۱۴۰۲ / ۱۶:۲۰
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1402073021684
  • خبرنگار : 50590

استاندار همدان اعلام کرد:

افزایش ظرفیت تصفیه‌خانه مهاجران به ۱۸۰۰ لیتر بر ثانیه/فعال شدن ۳ زلال‌ساز تصفیه‌خانه

افزایش ظرفیت تصفیه‌خانه مهاجران به ۱۸۰۰ لیتر بر ثانیه/فعال شدن ۳ زلال‌ساز تصفیه‌خانه

ایسنا/همدان استاندار همدان گفت: امروز تصفیه‌خانه شیخی‌جان(مهاجران) همدان از توان ۶۰۰ لیتر در ثانیه به قدرت انتقال ۱۸۰۰ لیتر در ثانیه از سد تالوار ارتقاء یافت.

علیرضا قاسمی‌فرزاد یکشنبه ۳۰ مهر در بازدید از تصفیه‌خانه شیخی‌جان(مهاجران) همدان در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: از صبح امروز بازدیداز سد تالوار و ایستگاه های شماره ۱، ۲ و ۳ و در نهایت مجموعه تصفیه‌خانه را انجام دادیم و خوشبختانه در ایستگاه شماره یک پمپ‌ها کامل شده، بحث خطوط انتقال برق، اتصالات و کابل‌ها و سوئیچ‌های انتقال برق نصب شده و طی چند روز گذشته در مرحله آزمایش و اقدام به بهره‌برداری قرار گرفته است.

وی افزود: مراحل فنی تست خط و دیگر مراحل فنی باید انجام شود به طوریکه انتقال آب از خط از ۱۲۰۰ لیتر آغاز شده و در روزهای آینده به ۱۸۰۰ لیتر بر ثانیه خواهد رسید.

وی با بیان اینکه میزان مصرف آب با ۸۰۰تا ۱۰۰۰ لیتر هم تأمین می شود ، ادامه داد: سه زلال ساز در تصفیه خانه فعال شده است و از سال گذشته تا امروز تلاش های بسیاری شده تا به این نقطه ای برسیم.

قاسمی فرزاد با بیان اینکه پروژه بیش از ۸۸درصد پیشرفت کرده و ۱۲درصد از پروژه مانده که زیرسازی است، تصریح کرد : اقدامات مانند محوطه سازی، نمای ساختمان ها و برخی اقدامات فیزیکی مانده است و در حال حاضر برای انتقال آب شرب مشکلی نیست.

استاندار با تأکید بر اینکه انتقال آب از سال گذشته انجام شده است ، تصریح کرد: هر زمان رئیس جمهور صلاح بدانند آمادگی داریم به طور رسمی این پروژه را افتتاح کنیم، لازم به ذکر است که بهره برداری از سال قبل شروع شده و امروز رسماً به توان انتقال آب در خط ۱۸۰۰ لیتر رسیده است.

استاندار همدان با تاکید براینکه افتتاح رسمی در زمان مناسب انجام خواهد شد، اضافه کرد: بیش از ۱۷۰۰ میلیارد تومان تا امروز برای پروژه هزینه شده و برای تکمیل محوطه سازی و جاده نیز ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار برآورد شده است که پس از تأمین اعتبار از سوی وزارت نیرو نیز این اقدامات انجام خواهد شد.

وی بابیان اینکه آب تالوار سالم است، اظهار کرد : از ابتدا دانشگاه علوم پزشکی سلامت آب را مورد آزمایش‌های پر تکرار قرار داده و می‌دهد همچنین از تمام مخازن آب شهر نیز نمونه گیری انجام می‌شود و آزمایشگاه مستقر در آبفا نیز این آزمایشات را مکرر انجام می‌دهد.

قاسمی فرزاد توضیح داد: تصفیه خانه توان تخصصی جدا سازی فلزات از آب از جمله آرسنیک را دارد و در تصفیه خانه شهرک بهشتی نیز این امکان وجود دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha