• یکشنبه / ۳۰ مهر ۱۴۰۲ / ۰۴:۰۷
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 1402072920419
  • خبرنگار : 71635

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اعلام کرد

وضعیت کمبود ویتامین D در کشور / جزئیات مکمل‌یاری «آهن و ویتامین D» در مدارس

وضعیت کمبود ویتامین D در کشور / جزئیات مکمل‌یاری «آهن و ویتامین D» در مدارس

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت ضمن تشریح جزئیات مکمل‌یاری آهن و ویتامن D در مدارس، گفت: با وجود این برنامه در مدارس و برنامه مکمل‌یاری در شبکه بهداشتی و همچنین آمارهای موجود از خرید مکمل ویتامین D توسط خود مردم از داروخانه‌ها، بازهم متاسفانه کمبود ویتامین D در کشور همانند دنیا شایع است و به نظر می‌رسد که عوامل متعددی در این زمینه نقش دارد.

دکتر احمد اسمعیل‌زاده در گفت‌وگو با ایسنا، درخصوص مکمل‌یاری آهن و ویتامن D در مدارس، گفت: این برنامه از سالیان قبل اجرایی شده بود که با شیوع کرونا و غیرحضوری شدن مدارس به وقفه خورد، اما از سال قبل مجددا از سر گرفته شد و امسال هم تمام تاکید ما در مناطق تحت پوشش دانشگاه‌های علوم پزشکی انجام کامل این برنامه است.

به گفته وی، مکمل آهن در مدارس دخترانه و مکمل‌یاری ویتامین D باید در تمام مدارس با قدرت و قوت از ابتدای سال آموزشی جاری اجرایی شود.

وی درباه پروتکل ارائه مکمل ویتامین D و قرص آهن به دانش‌آموزان، ‌ توضیح داد: در مورد مکمل آهن در مدارس دخترانه می‌بایست هر هفته یک قرص آهن ارائه شود که طبق مطالعات سازمان بهداشت جهانی مشخص شده است که همین یک مکمل در هر هفته کارایی مصرف هر روزِ قرص آهن را دارد و به همان اندازه می‌تواند در پیشگیری از کم‌خونی ایفای نقش کند.

وی افزود: در خصوص مکمل ویتامین D که برای گروه سنی بالاتر از ۱۲ سال انجام می‌شود هر ماه یک مکمل ۵۰ هزار واحدی ویتامین D به دانش‌آموزان می‌دهیم.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تاکید کرد: البته با وجود این برنامه در مدارس و برنامه مکمل‌یاری در شبکه بهداشتی و همچنین خرید مکمل ویتامین D توسط خود مردم از داروخانه‌ها، باز هم متاسفانه کمبود ویتامین D در کشور مانند دنیا شایع است و به نظر می‌رسد که عوامل متعددی در کمبود ویتامین D در کشور نقش دارد که از محققان کشور تقاضا می‌کنیم تا تحقیقاتی در این زمینه انجام دهند تا مشخص شود علت شیوع بالای کمبود ویتامین D در کشور با وجود اینکه ایران کشوری ۴ فصل و آفتاب‌خیز است، ‌ چیست؟

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha