• جمعه / ۲۱ مهر ۱۴۰۲ / ۱۶:۱۲
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1402072114573
  • خبرنگار : 50536

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی:

طوفان الاقصی، انتقام تاریخی از جنایات رژیم کودکش صهیونیستی است

طوفان الاقصی، انتقام تاریخی از جنایات رژیم کودکش صهیونیستی است

ایسنا/آذربایجان شرقی نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی با بیان این‌که امروز مردم استان، غیرت دینی و ملی خود را به نمایش گذاشتند، اظهار کرد: طی شش روز گذشته، گروه‌های مقاومت فلسطینی با اجرای عملیات طوفان الاقصی، انتقام تاریخی از جنایات رژیم کودکش و غاصب صهیونیستی گرفتند تا بر همگان آشکار شود که معادله قدرت در غرب آسیا و به ویژه در پرونده فلسطین سمت و سویی دیگر به خود گرفته است.

حجت الاسلام والمسلمین سید محمد علی آل هاشم روز جمعه ۲۱ مهرماه، در مراسم راهپیمایی مردم تبریز در حمایت از مردم فلسطین و حماسه طوفان الاقصی گفت: این حماسه، دارای ابعاد گوناگونی است که باید در ارزیابی موضوع به آن توجه کرد. این عملیات در طول ۶۰ سال گذشته بی سابقه بوده است.

به گزارش ایسنا، وی ادامه داد: پیش از این، عملیات جبهه مقاومت عمدتا دفاعی یا به صورت عملیات‌های ویژه و محدود در برابر تهاجم و تجاوز رژیم صهیونیستی انجام می‌گرفت اما این عملیات با استفاده از اصل غافلگیری، سلاح‌های مختلف، پیشروی زمینی، تصرف سرزمین، گرفتن تلفات بالا و به اسارت گرفتن صدها صهیونیست‌ بی نظیر است و نشان از قدرت افزایی مستمر جبهه‌ی مقاومت دارد.

وی افزود: برای تدارک و اجرای این عملیات، بدون شک اقدامات اطلاعاتی، شناسایی و امنیتی بسیار دقیق و پیچیده‌ای انجام شده که با توجه به سرمایه گذاری سنگین اشغالگران در ایجاد دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی مهم و ارزشمند است.

آل هاشم ادامه داد: از زمان روی کار آمدن دولت جدید نتانیاهو، محافل سیاسی داخل سرزمین‌های اشغالی و کارشناسان نسبت به افزایش رویکردهای افراطی و توسعه خشونت در سرزمین‌های اشغالی هشدار داده بودند اما سران جریان‌های افراطی درون کابینه ضمن بی توجهی به اثرات تخریبی و نابودکننده افراط گرایی دست به اقدامات علیه فلسطینی‌ها زدند که کم سابقه بود.

وی تصریح کرد: هتک حرمت مسجد الاقصی، اهانت به بانوان فلسطینی، ایجاد محکومیت‌های شدید علیه آن‌ها، تداوم آزار، دستگیری و شکنجه مردم مظلوم فلسطین از اقدامات این رژیم بود که جریان افراط گری مذهبی را با هدف افزایش فشار علیه ملت مظلوم فلسطین انجام دادند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha