به گزارش ایسنا، محمد صادق خیاطیان یزدی روز سه شنبه ۱۸ مهرماه در حاشیه بازدید از منطقه ویژه اقتصادی پیام مستقر در استان البرز افزود: پیش بینی میشود این رقم تا پایان سال جاری به ۱۰۰ هزار میلیارد ریال برسد.
وی ادامه داد: در زمان حاضر صندوق نوآوری و شکوفایی ۷۷ نوع خدمت به شرکت های دانش بنیان کشور ارائه میدهد که بخشی از آن در قالب تسهیلات مالی پیش بینی شده است.
مدیرعامل صندوق نوآوری و شکوفایی کشور گفت: شرکتهای دانش بنیانی که بتوانند افزون بر توسعه تولید، اشتغالزایی مناسب داشته باشند از حمایت مالی ویژه برخوردار خواهند شد.
وی تاکید کرد: بخشی از حمایتهای این صندوق به شرکتهای دانش بنیان صادرات محور اختصاص یافته تا بتوانند در عرصه رقابت بازارهای بین المللی بدرخشند.
خیاطان یزدی افزود: توسعه خطوط تولید و افزایش ظرفیتهای مختلف شرکتهای دانش بنیان نیز از حمایت همه جانبه صندوق نوآوری و شکوفایی برخوردار خواهد شد.
وی با بیان اینکه امروز کشور به کمک دانش بنیانها توانسته از سد تحریمها عبور کند و در بسیاری از بخشها به خودکفایی برسد، گفت: فعالیت شرکتهای دانش بنیان موجب شده تا کشورمان افزون بر تامین نیازهای داخلی در عرصه بازارهای بین المللی حضور فعال داشته باشد.
مدیرعامل صندوق نوآوری و شکوفایی کشور اظهار کرد: این صندوق نیز بسته حمایتی ویژه برای شرکتهای دانش بنیان ممتاز در سه بخش تولید، اشتغال و صادرات اختصاص داده است.
وی تاکید کرد: امروز فعالیت شرکتهای دانش بنیان موجب شده تا از خروج ارز از کشور جلوگیری شود و بر همین اساس تقویت این شرکت ها از اولویتها است.
خیاطیان یزدی با اشاره به ظرفیتهای بالای منطقه ویژه اقتصادی پیام گفت: در حال حاضر حدود ۳۵ شرکت دانش بنیان با فناوری بالا در این منطقه فعالیت دارند که بر اهمیت اقتصادی و تولیدی منطقه ویژه اقتصادی پیام افزوده است.
مدیرعامل صندوق نوآوری و شکوفایی کشور اظهار کرد: مقرر شد تا صندوق تخصصی نوآوری و شکوفایی در منطقه ویژه اقتصادی پیام تشکیل و راه اندازی شود.
انتهای پیام
نظرات