به گزارش ایسنا، سرهنگ محمد حسن سلامی که در جلسه با هیئت مدیره مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس استان مازندران سخن میگفت، بیان کرد: مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس مازندران، موزهای برای شهدا است و انتقال آثار شهدا و رزمندگان و ارزشهای دفاع مقدس این استان در قالب این مرکز به آیندگان شکل خواهد گرفت.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس مازندران گفت: در سالی جاری آمادگی بازدید معرفتی پنج تاهفت هزار دانش آموز، سه هزار دانشجو و سه هزار سرباز را در این مرکز داریم که با فرهنگ جهاد و مقاومت و ایستادگی و مجاهدت و دفاع مقدس آشنا شوند چراکه آشنایی با فرهنگ جهاد و مقاومت رزق معنوی برای جوانان است و همه باید کمک کنند این مجموعه به ظرفیت بالای خود دست پیدا کند.
سلامی با بیان اینکه کارهای عقب افتاده در این مرکز داریم و نباید پروژه متعلق به انقلاب و شهدا روی زمین بماند، بیان کرد: مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس مازندران، از افتخارات این استان در دفاع مقدس و مقدمهای برای حضور بامعرفت زائران امام رضا (ع) است و مجاهدت رزمندگان این استان نباید فراموش شود و باید زنده نگه داشته شود.
وی با اشاره به اینکه نقش شهرستانها در انقلاب و دفاع مقدس در این مرکز فرهنگی باید دیده شود، گفت: باید نمادهای دفاع مقدس و شهدای سراسر استان و حماسه آفرینیهای آنها در این مکان جانمایی شود. از ۱۳۰ یادمان شهدای گمنام در مازندران، ۴۳ یادمان از سالهای گذشته مورد کمتوجهی قرار گرفته است و کار احداث به کندی انجام میشود، با گرامیداشت هفته وقف، میتوان از وقف و نذورات به عنوان دو ظرفیت ارزشمند و با برکت برای گسترش یادمانهای دفاع مقدس یاد کرد.
سرهنگ سلامی با اشاره به اینکه این استان در سال جاری میزبان ۱۴ شهید گمنام خواهد بود، عنوان کرد: لازم است ۱۴ مکان برای ساخت یادمان این شهدا آماده شود و باید این موضوع با جدیت پیگیری شود. نمایشگاه هفته دفاع مقدس در قالب ۶۰ غرفه برگزار میشود و نیازمند همکاری و خدمات دهی دستگاهها برای حضور پررنگ مردم هستیم.
انتهای پیام
نظرات