به گزارش ایسنا، فریدالدین فرید عصر، رایزن فرهنگی کشورمان در دهلینو با محکوم کردن جسارت به ساحت مقدس قرآن کریم، برگزاری این همایش را پاسداشت و ارزش نهادن به کرامت انسانی عنوان و تأکید کرد که توهین کنندگان به ساحت مقدس قرآن کریم ایادی شیطان هستند.
وی افزود: اگر به نام آزادی بیان به مقدسات دینی توهین میشود، ما نیز حق داریم بنام آزادی بیان اینگونه حرکتها را محکوم کنیم.
پروفسور اختر الواسع، رئیس پیشین دانشگاه جامعه ملیه اسلامیه گفت: مسلمان واقعی کسی است که به تمامی پیغمبران الهی و کتابهای آسمانی ایمان دارد. ما برای تمام کتابهای دینی احترام قایل هستیم.
تامس از رهبران مسیحیان هند، انسانیت را هویت واقعی فرد دانست و افزود: انسانها باید عقاید دیگران احترام بگذارند و نباید نسبت به عقاید خود تعصب بیجا داشته باشند تا بتوان یک زندگی مسالمت آمیز را کنار یکدیگر تجربه کرد.
در ادامه، عمار عبدالحامد الخضر، رایزن فرهنگی عراق در هند اظهار داشت: مسلمان واقعی به همه کتابهای آسمانی و پیغمبران الهی اعتقاد راسخ دارد و این امر یکی از اصول مسلم اسلام و سیرت پیغمبر اسلام(ص) است.
سوامی چندر دیو مهاراج، یکی از رهبران هندو نیز در سخنانی، قرآن و کتابهای آسمانی دیگر را حامل پیغام محبت و انسانیت خواند و افزود: همه ما اول باید انسانیت داشته باشیم و دین ما انسانیت ماست.
حجتالاسلام والمسلمین سید محسن تقوی، امام جمعه مسجد جامع دهلینو نیز تأکید کرد که مسلمان واقعی کسی است که انسان باشد و اگر ما انسان نباشیم نه مسلمان هستیم و نه هندو و نه مسیحی. ما باید انسانیت را در خود احیا کنیم.
پیام قرآن را به جهانیان برسانید
حسینی، معاون سفیر ایران در هند با اشاره به پیام مقام معظم رهبری در رابطه با این حادثه، تأکید کرد که تمامی متدینین جهان باید دست در دست یکدیگر بدهند و با حفظ کرامت انسانی پیام قرآن کریم را هر چه بیشتر به گوش جهانیان برسانند.
محمد مسلم قاسمی، رئیس جمعیت علمای هند شعبه دهلی اظهار داشت: ایادی شیطان با توهین به این کتاب مقدس نمیتوانند از حرمت و قداست آن بکاهند و وظیفه کشورهای غربی است که جلوی چنین حرکتهایی را بگیرند.
در این همایش شخصیتهای دینی و دانشمند از ادیان و مذاهب مختلف به بیان اندیشههای خود در حمایت از مقدسات دینی و محکومیت اهانت به همه کتابهای مقدس پرداختند.
انتهای پیام
نظرات