عبدالحسین محمدی در گفت و گو با ایسنا، در خصوص اجرای طرح ملی درختکاری در استان مرکزی بیان کرد: براساس این طرح، کاشت سالانه سه اصله نهال برای هر ایرانی هدفگذاری شده است.
وی اظهار کرد: طبق این طرح، کاشت سالانه ۲۵۰ میلیون اصله نهال در کشور در دستور کار قرار گرفته که منابع طبیعی استان مرکزی با کمک نهالستان استان، عملیات تولید نهال را شروع کرده است.
محمدی تصریح کرد: نهالستان شهید رجایی استان مرکزی در اراک، همزمان با ابلاغ این طرح فعالیت خود را آغاز کرد و تجهیز شد و امروز ۴ میلیون اصله نهال برای کاشت در استان مرکزی تولید شده است.
وی با بیان اینکه بخشی از نهال های تولیدی به تعداد ۶۵۰ هزار عدد، نهال بیابانی، بخشی غیر بیابانی و بخشی نهال جنگلی است، افزود: این نهال ها در هفته منابع طبیعی در اسفندماه، توزیع می شود و تعدادی از این نهال ها نیز توسط منابع طبیعی، شهرداری ها و دهیاری ها کاشته خواهد شد. امیدواریم با این نهالکاری، سرانه فضای سبز و فضای جنگلی استان افزایش یابد.
محمدی تاکید کرد: استان مرکزی، استانی صنعتی است و پیش بینی می کردیم که صنایع در اجرای این طرح ملی همکاری و مشارکت داشته باشند، اما به جز تعداد معدودی از صنایع، باقی صنایع کمکی نکردند که موضوع در استان به خوبی پیش برود.
وی تصریح کرد: استان های صنعتی باید در بحث جنگل کاری پیشرو باشند و انتظار بیشتری از صنایع استان مرکزی داشتیم. امیدواریم که در سال ۱۴۰۳ صنایع در تولید، کاشت و نگهداری نهال، منابع طبیعی را کمک کنند. اکثر صنایع، اراضی بسیاری دارند که می توانند در جنگل کاری کمک کنند، اما هنوز از این امر استقبال نکردند تا مسئولیت های اجتماعی خود را اجرایی کنند.
محمدی اضافه کرد: منابع طبیعی استان تعهد امسال خود در اجرای طرح ملی کاشت درخت را به صورت کامل انجام داده و نهال های صنوبر کاشته شده در فروردین ماه در نهالستان استان، در حال حاضر به دو تا ۲.۵ متر ارتفاع رسیده اند و عملکرد خوبی در این حوزه رقم خورده است. امیدواریم با کمک صنایع تعهد خود را در این طرح به بهترین شکل عملیاتی کنیم.
مدیرکل منابع طبیعی استان مرکزی در خصوص حفظ و نگهداشت فضای سبز و مناطق جنگلی استان با اشاره به لوله کشی جهت آبرسانی به منطقه چپغلی به طول ۳۵ کیلومتر، گفت: این پروژه در حال انجام است تا سیستم آبیاری تحت فشار و قطره ای در منطقه اجرایی شود و امیدواریم در هفته دولت افتتاح شود.
انتهای پیام
نظرات