حجتالاسلام جعفر رحیمی در گفتوگو با ایسنا با بیان اینکه شهید مفتح بواسطه نسبتی که با هر دو مجموعه علمی حوزه و دانشگاه داشت به عنوان نماد وحدت این دو مجوعه می شناسیم، اظهار کرد: این شهید بزرگوار برای ایجاد ارتباط موثر بین حوزه و دانشگاه اهتمام و تلاش بسیار کرد.
وی بیان کرد: به اعتقاد شهید مفتح، ایجاد محیط مناسب برای تربیت متخصصان در دانشگاه میتواند بواسطه آموزش علوم اسلامی و بسط روحیه تقوا و زهد در دانشگاهها محقق شود و از سوی دیگر، تسلط جامعه حوزوی بر علوم روز و استفاده از دانش به روز در مسیر تبلیغ دین نیز یک ضرورت است و هر دو این ضروریات در بستر ایجاد ارتباط و وحدت میان این دو قشر محقق می شود.
رحیمی با بیان اینکه در گذشته کسانی بودهاند که این ارتباط و وحدت را برنمی تافتند و در مسیر ایجاد آن مانعتراشی میکردند، افزود: بدون شک هنوز هم هستند کسانی که میخواهند بار دیگر بین این دو مرکز ارزشمند و میان این دو قشر مهم و تاثیرگذار جدایی ایجاد کنند ولی با شناختی که از دشمنان نظام اسلامی داریم نباید اجازه تحقق اهداف را به آنها بدهیم.
امام جمعه ساوه با تاکید بر اینکه روز وحدت حوزه و دانشگاه فرصت خوبی برای مرور این ارتباط و آسیبشناسی آن است، افزود: اتحاد بین حوزه و دانشگاه بر جامعه تاثیر گذاشته و در ادامه خود و در جریان این تاثیرگذاری، زمینهساز ایجاد همبستگی و وحدت در میان دیگر اقشار نیز میشود و در مقابل، اگر بین این دو مجموعه مهم اختلاف و گسست ایجاد شود، تاثیرات نامطلوب و نامیمونی بر جامعه خواهد گذاشت و زمینه تفرقه و گسست را بین این دو نهاد مهم علمی و در ادامه، بین دیگر اقشار جامعه ایجاد خواهد کرد.
او گفت: شکلگیری تمدن نوین اسلامی در سایه همافزایی و همفکری و در یک کلمه وحدت بین حوزه و دانشگاه انجام خواهد شد. مشاهده کردهایم که بدنبال وحدت و همافزایی ایجاد شده میان حوزه و دانشگاه، بسیاری از دانشگاهیان به سمت حوزه و بسیاری از حوزویان به سمت دانشگاه رفتهاند.
امام جمعه ساوه با تاکید بر اینکه بسیاری از آثار تولید شده در عرصه علم و دین نتیجه برقراری ارتباط موثر بین حوزویان و دانشگاهیان بوده است اظهار کرد: بدون شک این مسیر همچنان بواسطه فعالیت نسلی که محصول مشترک این ارتباط هستند دنبال خواهد شد و ثمرات بسیاری را نصیب جامعه اسلامی خواهد کرد.
انتهای پیام
نظرات